Kako pa provide izzivajo? A ti jezik kažejo? A mogoče pljuvajo za tabo, da moraš bežat?Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
provide vozijo nad omejitvami ja in te izzivajo ko vozi za tabo če pa stopiš po gasu te pa začnejo livit! Tisto kar počnejo preden začnejo snemat oni ne posnamejo začejo pa snemat ko si že nad omejitvijo!
Normalna glasnost. Pa avti so kar dobro zvočno izolirani.Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Spet pamet ne dela.
Na glas imeti radio v avtu je zelo nevarno. Ampka kaj, ko vaški "DJi" tako radi štancajo z muziko.
Saj je nevarna. Ampak ta provida je edina na tistem odseku, ki ob maksimalni previdnosti lahko, po zakonu in upravičeno vozi hitreje kot se sicer sme vozit. Ti pa ne smeš, ker nimaš te pravice niti pooblastil in zato ker ti MORAŠ upoštevat omejitve.Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Ampak o tem ni debata.
Debata je o tem, da smo mi zelo nevarni, če vozimo nad omejivami. Zakaj pa provida ni nevarna?
Saj nisem reku, da je pa ta zakon idealen. Ampak tako je. Red je tak, kakršen je in vsak red, pa tud če je slab, je boljši kot da ga ni.Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Včasih je tud bil zakon, da so ženske zažigali na grmadi, pa še to ne pomeni, da je tak zakon OK.
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
provide vozijo nad omejitvami ja in te izzivajo ko vozi za tabo če pa stopiš po gasu te pa začnejo livit! Tisto kar počnejo preden začnejo snemat oni ne posnamejo začejo pa snemat ko si že nad omejitvijo!
Zakaj bi jo pa moral prehitet preden te snema?Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Ni ok. Lahko bi bilo tako, kot je bilo včasih, da moraš ti provido prehiteti, šele potem te lahko snema.
Na tak način bi se jih vsaj malo "prisililo", da bo vozili po omejitvah.
Citat:
Uporabnik zajbel pravi:
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
Tako je, če hočeš bit vedno prvi. Lahko si še vesel, če si prvi pred provido. Malo huje bo, ko boš prvi v pogrebnem sprevodu.
Tako tudi v resnici je. Ampak alter dinamiki majo zmeraj drugačno izkušnjo. Le zakaj? In to zmeraj eni in isti.Citat:
Uporabnik crashednburnt pravi:
No, pa da ti še jaz povem mojo "izkušnjo" s provido. Kak teden nazaj sem (po pravilih) prehitel provido (nisem vedel da gre za provido, dokler nisem v njej videl uniformiranega policista). Potem sem vozil pred provido približno 1 km in medtem sem seveda pogledoval kaj se dogaja za mano (oba s provido sva vozila po pravilih). Naenkrat švigne mimo naju bel Audi Q7, provida pa se je podala na lov za njim. Mislim, da se v glavnem počne takole in tako je tudi prav.