Kje po Slovenskih krajih, znanih kotičkih v mestih, naseljih, ste že žeglani prostore s partnerjem/partnerko. Ne samo prostor. Točna lokacija.
Citat:
Uporabnik Cavalierka pravi:
Terme 3000, črni bazen
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Citat:
Terme 3000, črni bazen
No dejte no!!! A ste ekshibicionisti al kaj, Presneto? Zavlečite se nekam v hosto pa tam jahajte kolko čete, ne pa vaših telesnih tekočin puščati po bazenih, kjer se kopajo tudi drugi. Pa niste frajerji, daleč od tega. Jaz sem že ene par takih posnel. Bo kmalu vse skupaj na youtube.
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Citat:
Terme 3000, črni bazen
No dejte no!!! A ste ekshibicionisti al kaj, Presneto? Zavlečite se nekam v hosto pa tam jahajte kolko čete, ne pa vaših telesnih tekočin puščati po bazenih, kjer se kopajo tudi drugi. Pa niste frajerji, daleč od tega. Jaz sem že ene par takih posnel. Bo kmalu vse skupaj na youtube.
Citat:
Uporabnik Dacho pravi:
Na drugem nadstropju v kafani Aqarius v Brežicah
Citat:
Uporabnik sonick pravi:
Daj mene pa neke zanima ne! Amm.....jaz sem že včasih tudi poskusil nekaj prakticirat po bazenih...ampak se vedno vstrašil pa nehal! Razlog: Če pač ko pride do konca in splava "čudo" po vodi se ne vidi ful ali da bi se naj obarvalo karkoli tako kot pravijo, da je nekje kao, da če uriniraš se obarva! No sklepam, pa po vaših prejšnih izjavah, da ni blema z tem! Bo treba res probat!!! Dragaaaaaaaa nes kopalke