Kje narest prepis?

Mare2

Guru
18. avg 2007
5.003
-1.289
113
Ime firme na Tržaški 2, Ljubljana je bila že napisana:

super finish, čist na vrh

Ni bilo napisano, da gre za d.o.o.
smile-1.gif

alesi0

Pripravnik
15. okt 2008
98
0
6
Citat:
Uporabnik Mare2 pravi:

smile-1.gif
Sem poklical tja, pa mi ej prijazna gospa rekla da pride okoli 30 eur...
pri ABC Avto pa okoli 60 eur...

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.497
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik alesi0 pravi:
Citat:
Uporabnik Mare2 pravi:

smile-1.gif
Sem poklical tja, pa mi ej prijazna gospa rekla da pride okoli 30 eur...
pri ABC Avto pa okoli 60 eur...

Jaz sem danes preklical pol Ljubljane... cel kup firm sploh ne dela vec prepisov... tisti, ki pa so imeli, so glede na ceno avta (9500€) rekli, da okoli 100€ (Avto Medvode je rekla, da pride 95€, en drug tam okoli Bezigrajskega stadiona je rekel, da 100€, en tretji nekje na Vicu tudi 100€, ta zenska na Trzaski 2 pa me je najprej vprasala, koliko sem pripravljen placat ...
smile-1.gif
...

Aja... ce bo se do rabil... ta avtosola na Trzaski ima spletno stran http://www.super-finish.si/

Tusi

Fizikalc
3. sep 2007
1.234
1
38
Men se tud zdi 10€ več kot dovolj. Da se prepišejo une cifre iz uradnih dokumentov na pogodbo, sprinta, podpiše in štempelj gor vrže. 10 minut je maximalno dela.

Tusi

Fizikalc
3. sep 2007
1.234
1
38
Zato ker zmer k sem delov prepis, so mi ga naredl za 10€, pa sem ga delov letos poleti za motor in spomlad za avto. Nisem nikjer reku da je izy money, sam 50€ in podobne je pa 2 mač.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.497
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Zakaj pa potem ne napises, kje to delajo... Ker pred pol leta jih je bilo za vsakim vogalom zgleda dovolj takih, ki so to delali... Pred parimi dnevi pa klicem okoli celo dopoldne in pri polovici naslovo, za katere vem, da so se pred kratkim to delali, se nihce ne javi (propala firma izgleda - eden tak je zgleda uni kiosk ob Stadionu za Bezigradom) ali pa recejo, da se s tem ne ukvarjajo vec...
frown-1.gif
... Pri drugih, ki pa to se pocnejo, pa so cene visoke (na ene parih koncih je bila cena v mojem primeru okoli 100€)...

Pomoje sam tega ne mores kar tako narest... ker moras drugace na obicni placat davek od zneska, kar znese pa ponavadi se vec
smile-1.gif
... Ta zenska iz une Avtosole na Trzaski 2 je bila najcenejsa varianta...

Tusi

Fizikalc
3. sep 2007
1.234
1
38
Pri temu sem jest delov letos 2x, vsakič 10€.

http://tis.telekom.si/Page_PersonDetails.aspx?PQAtAE4AQQBfAEQATQBcAEAARwBZAEMARABZAEMARgBdAEMA
ali http://www.bizi.si/podjetje/o-podjetju.aspx?I58kEMy05hsK39u6L%2BwrO2d9NRZGX58HeaLxxukLNvU%3D

Pr temu sem delov pa dve leti nazaj, pa je bil tud en najcenejših v moji okolici:
http://www.pirs.si/slo/podjetja/izkaznica/15017/avto-vovk-vovk-marija-sp/

Drugač pa fantje, kje so najcenejši prepisi, to ve pomoje skor vsak vaški mehanik.

In zakaj ne morš kr tko narest? Kokr jest zastopm je to samo čist lepo odkup in prodaja. Če si ti kupil avto za 1000 € in plačal prepis 10€ je to pomoje nekako tako. On odkupi avto za 1000€ od lastnika, ga proda tebi za 1010€ in to je to. Zaslužil je 10€, od katerega plača davek. Nisem se sicer ukvarjal s tem, tko da me ne držat za besedo.

LpTuši

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.580
338
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik Karakala pravi:
www.prepis.si --- še par dni da se stvari dokončno uredijo, in boste lahko naredili prepis v 2 minutah
smile-1.gif
Fajn.
cheer.gif

Dve vprašanji:
1.) Kako se bo lahko plačalo? Morda bi bilo dobro razmislit tudi o PayPalu. Namreč svoje kreditne vam definitivno (pa brez zamere) ne bom zaupal.
2.) A potem bo štemplana pogodba prišla po pošti, ali jo boste ''digitalno'' štemplali?

Dodajam še tretje: tale stran je že nekaj časa pokonci (več mesecev), pa še vedno ne deluje. Realen časovni rok? Namreč bom v prihodnosti verjetno dvakrat potreboval, pa je tole točno to, kar se rabi.

Off: aja, baje morate znižat ceno na 10 EUR
evil.gif

Nazadnje urejeno:

Barbarian

Fizikalc
25. sep 2008
1.234
24
38
Ljubljančani: Pocen prepis v Fužinah zrave Jurmana, samo vhod je iz Zaloške po stopnicah 1 nad. Ne vem ime podjetja, ima pa veliko reklamo in se vidi z obeh straneh.

Karakala

Fizikalc
3. okt 2007
2.389
57
48
Republika Prlekija
te strani nimam jaz, ampak moj znanec.

baje,da bo plačilo možno z karticami in Moneto., mogoče še kak drugače, nevem.

pogobo, ki jo izpolniš in plačaš, si lahko natiskaš, in neseš podpis overit na upravno enoto.

cena se mi zdi da je OK, glede na to, da nimaš nobenih stroškov s prevozom na drug konec slovenije
grin1.gif

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.580
338
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik Karakala pravi:
www.prepis.si --- še par dni da se stvari dokončno uredijo, in boste lahko naredili prepis v 2 minutah
smile-1.gif
Če bo šlo vse po načrtu bom rabil 2 podpisa. A lahko pobaraš kolega, če se bo tole kmalu uredilo ali bo še kar v testni fazi?
Pa način plačila me še zanima. Si predlagal kolegu PayPal ali pa nakazilo na TR? Namreč pod nobenim pogojem mu ne mislim dati svoje kreditne.

Še eno vprašanje: a pri koncesionarju morata biti prisotna tako kupec kot prodajalec, ali je dovolj da je le prodajalec?

Tusi

Fizikalc
3. sep 2007
1.234
1
38
Pri koncesionarju (sicer ga poznam) je lahko pomoje kdorkoli, tud tašča. Važno je samo, kdo gre s tisto pogodbo na občino jo overit, to pa je vedno prodajalec.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.940
6.981
113
Samo malo...a to pomeni, da se lahko pogodbo overi še kje drugje, kot na UE ali notarju?

Namreč kaj naj nekdo naredi, ki nima nikoli časa pred 18.00 ? So kakšne avtohiše, ki zadevo overijo kar tam?

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.580
338
83
Kras
www.mtl.si
Tole s PayPalom je pa hudo
cool-1.gif
. Pa cena je tudi več kot sprejemljiva.
Škoda, ker sem že zrihtal dve pogodbi mesec nazaj. Držim pesti, da bo šlo dobro in bo stran obstala, tako da naslednjič pa uporabim.
cheer.gif