Ohjoj. Človek vpraša kje kupiti, pa že ima kupico kontraargumentov. Ajde, priznam, na svetu obstaja stotine finančnih konstrukcij, ki se bolj splačajo. Konec koncev, splača se ti tudi ne da imaš hišo vredno 200k, a nebi bilo bolje kupiti enosobno stanovanje za 50k, 150 pa nesti na banko in imeti obresti in od tega delat kajjazvemkaj. Ampak ne, ljudje imamo hiše, ker se v njih bolje počutimo.
Zdaj za 80k dobiš doli res dober apartma sigurno z še nekim kosom zemlje za žar kam postavit. Če želiš samo teraso in dvosoben apartma je dovolj že 60 do 65k.
Jaz sem za našega dal 42k, s tem da je pač manjši ampak dovolj velik da v njem dopustujejo 4 osebe. Prepričal me je razgled, ter terasa na kateri je komot miza z 4 imo stoli, 100 metrov od plaže in to je to.
Zdaj za 80k dobiš doli res dober apartma sigurno z še nekim kosom zemlje za žar kam postavit. Če želiš samo teraso in dvosoben apartma je dovolj že 60 do 65k.
Jaz sem za našega dal 42k, s tem da je pač manjši ampak dovolj velik da v njem dopustujejo 4 osebe. Prepričal me je razgled, ter terasa na kateri je komot miza z 4 imo stoli, 100 metrov od plaže in to je to.