Kje kupit Ray Ban Aviator

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.606
4.550
113
50
Na sončni strani ALP
Citat:
Uporabnik bruco21 pravi:
ksz.
Eno offtopic vprašanje. Včeraj sem očitno med čiščenjem očal preveč močno podrgnil po notranji strani stekel na mojih Ray Ban s polarizacijo in sem očitno "oddrgnil" nekaj tistega polarizativnega sloja s stekel. Vedno do sedaj sem uporabljal neke čistilne robčke pa ni bilo problemov ampak očitno ni to najboljša ideja.
uf-1.gif

Na srečo sem to naredil čisto pri vrhu in zelo zelo malo (1-2 mm2) tako, da samo upam da jih ne bom s čiščenjem še kaj dodatno poškodoval... Verjetno se tega ne da popraviti? Očitno tudi Ray Ban ni več tisto kar je bil...
rolleyes-1.gif

Med 'i 'čaj?
evil.gif

Od unga na zgornjem (mojem) linku so med 'i italy by luxotica
grims-1.gif

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
KSZ

Zadnjič sem bral članek v Žurnalu, neka okulistka ki ima tudi svojo trgovino in je rekla da ponaredki nudijo dovolj zaščite oziroma da so ponaredki skoraj enaki originalu, samo da je problem da kako so očala narejena, ali se naredijo "zakrivljene" šipce ali pa jih naredijo ravne in jih potem zakrivijo in da v tem primeru je pa zaščita oči res zmanjšana. Je rekla da naj vsak kupi tisto kar mu paše le da pred nakupom preveri očala pri optiku.

Se pravi, ponaredki le niso tolk slabi? Mislim če to okulist reče, bo že kaj na tem, kaj mislite ??

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.606
4.550
113
50
Na sončni strani ALP
Sem 1x nesel med'i'čaj ray-banke optiku in sva preverila UV zaščito. Bila je 100% dobra in zato očala varna za uporabo.
zmaga.gif

Stala pa so 1US$ + PTT na ebayju...
cheer.gif

Jernej988

Zelenc'
12. mar 2011
4
0
1
bo kdo naročal ray ban aviator očala iz ebaya? nimam paypala pa če bo kdo naročal. da bi naročil še za mene. seveda govorim o ponaredkih...

hvala!

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Lahko ti svoje prodam, za mojo glavo se preozke. So pa stare 1 leto, nošene 5 sekund
smile-1.gif
))

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
Ta rayban aviator crap moda, se vedno ni minila
rolleyes-1.gif

Od leta 1927 al kako že traja
smile-1.gif
Sicer jih sam nosim, ker mi dobro stojijo in ker z njimi dobro vidim in ne ker bi bila moda takšna. Res pa ne razumem zakaj bi kdo hotel ponaredek.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
5 let nazaj bi jih gor dal.. bi se ti pa vse ovce smejale.. Se letosnjo sezono jim dam, pol bojo pa spet "out" in bos totalen kmetavz, ce jih bos se nosil..
crazy1.gif