Kje do Crocsov najceneje?

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
hehe zanimivo. Moje mnenje je pa ravno obratno;) probal oboje, in ga ni čez original

AndrejK

Fizikalc
7. sep 2007
1.279
3
38
SI
x2
ko so ven prišli, sem rekel, da jih za živo glavo ne dam na noge. Potem sem jih 4 leta nazaj kupil na enem štantu v Splitu za drobiž. Fejk seveda. Pa so bile kar kul.
Lani sem kupil v SI originalne in je blazna razlika. Potem sem pa še v Premanturi kupil "originalne" za 100 HRK... je razlika med kupljenimi v SI in v Premanturi, čeprav imajo te za 100 kun vse enako (čepki s krokodili, Crocs pri strani), edino plastika je malce drugačna na otip. Pomoje ali dober ponaredek ali roba II. klase...

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.453
113
Skratka kaj hočeš sedaj povedat je to, da prej nisi hotel niti slišat da bi jih dal gor na noge, sedaj pa se zna zgodit da se boš celo ženil v njih, tako so ti prirastli k srcu?
evil.gif

AndrejK

Fizikalc
7. sep 2007
1.279
3
38
SI
ne stari, sm že oženjen
smile-1.gif
dejansko jih pa uporabljam samo v službi, ko se v pisarni preobujem in na morju... drugače ne prav veliko

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
hehe zanimivo. Moje mnenje je pa ravno obratno;) probal oboje, in ga ni čez original

meni so že rekli eni, da so kupili ponaredke, ki so bili grozno trdi proti originalu, moji so verjetno še malo mehkejši

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Koliko se vam noge potijo v tem škornju?
Sicer sam tega ne nosim iz nekih posebnih razlogov, vendar....

pri ponaredku (čeprav dvomim, da je bistvena razlika pri tem faktorju) na boso nogo kar precej, v nogavicah pa dost manj kot v kakih adidaskah

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Koliko se vam noge potijo v tem škornju?
Sicer sam tega ne nosim iz nekih posebnih razlogov, vendar....

brez nogavičk se ob tej vročini občasno malo zašvicajo. daš doge malo ven in je problem rešen.
v nogavicah se pa ne spomnem, da bi mi kdaj
jih pa uporabljam kot sobni copati in za po dvorišču

girisan

Pripravnik
3. sep 2007
527
18
18
Vprašanje...

Kje na Gorenjskem imajo največjo ponudbo Crocsov? Rabu bi pa une usnjene, ne čist navaden model. Smo mel na Bledu eno štacuno s Crocsi pa so jo zaprl. A se jih da dobit še kje v bližini? V Hervisu majo vrjetn samo ''navadne''???

Hvala...