Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Na Filipinih, ob morju.
Citat:
Uporabnik perofero pravi:
Zanima me namreč zaradi tega, ker je zelo velika verjetnost, da v roku enega do dveh let zapustim rodno grud in grem živet v tujino. Verjetno ne za večno ampak že nekaj časa je takšna želja. S službo ne bo nikjer problem. Moja izbira sta NZ ali Španija (ovira jezik). Že od nekdaj me mika tudi Japonska ali J. Koreja. Je že kdo prepotoval? Izkušnje?
Na NZ imam kolege, všeč mi je ideja življenja na obalnem suburbiu. Pokrajina je fenomenalna (obala, smučanje, gore). Ljudje so baje skulirani, dosti manj obremenjeni in bolj odprti.
V Sloveniji se sicer počutim ok.. nudi mi veliko. Tu imam družino, prijatle, službo, lepo naravo.. bolj kot ne vse štima. Ampak me vleče nekam drugam že več let. Samo uredit moram še vse stvari.
Citat:
Uporabnik perofero pravi:
Zanima me namreč zaradi tega, ker je zelo velika verjetnost, da v roku enega do dveh let zapustim rodno grud in grem živet v tujino. Verjetno ne za večno ampak že nekaj časa je takšna želja. S službo ne bo nikjer problem. Moja izbira sta NZ ali Španija (ovira jezik). Že od nekdaj me mika tudi Japonska ali J. Koreja. Je že kdo prepotoval? Izkušnje?
Na NZ imam kolege, všeč mi je ideja življenja na obalnem suburbiu. Pokrajina je fenomenalna (obala, smučanje, gore). Ljudje so baje skulirani, dosti manj obremenjeni in bolj odprti.
V Sloveniji se sicer počutim ok.. nudi mi veliko. Tu imam družino, prijatle, službo, lepo naravo.. bolj kot ne vse štima. Ampak me vleče nekam drugam že več let. Samo uredit moram še vse stvari.
Lahko potrdim. Lani jeseni sem čisto po službeni dolžnosti podolgem in počez prečesal celo našo...Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Ksz...
Pa saj za zivljenje v nizji prestavi gres lahko tud na vzhod Slovenije
Bil zadnjic v MS...tolk ko se tam folk vlece se nikjer...v hoferju sm uni na blagajni skor pulu izdelke iz roke...ker sem navajen lj hofer scene....boze ne daj da jim nardijo se par kroznih (3/4 MS ma krozne) bo prometni kolaps
Drugac pa folk scooliran & prijazen...da ne bi kdo narobe zastopil da sem na kaj drugega namigoval
Sam vlecejo se k....dalmatinci naprimer
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Sam vlecejo se k....dalmatinci naprimer
Citat:
Uporabnik Zmago1 pravi:
Bali itaq