Odvisno kje si.in te poceni licence so pogosto pač ilegalne, delujoče ampak ilegalne.
V USA so nelegalne. V EU so pa popolnoma legalne. So odločili, da lahko firme prodajajo "viška" neuporabljene licence čisto legalno dalje.
Odvisno kje si.in te poceni licence so pogosto pač ilegalne, delujoče ampak ilegalne.
pol je to za naročit? podoben ali enak kot na MV za 290?No, no, pretiravati pa ni potrebno.
Kar se tiče W11, jih imajo gor tudi kitajci, če vzameš z diskom. Če nimaš zadeve za firmo, je ok
Tukaj je recimo spet ena fina ponudba. 88€ gola N95 mašina ali 120€ z 16GB rama in 512GB ssd.
Imata fajn podporo, pri dražjih kompletih. In tam tudi veš zakaj je cena, kakršna je(kvaliteta izdelave)Če kupiš računalnik od znamke, dobiš poleg nameščene programe za posodobitve. Pa ti sam od sebe mimo windows update naloži nove verzije gonilnikov in celo biosa. Vsaj Lenovo in HP imata tako urejeno.
Verjetno sva se narobe razumela. Jaz sem govoril o kvaliteti/komponentah.Ne vem če imaš prav, HP lepo daje popravke za vse prenosnike, tudi najcenejši.
Updejt, da sploh neveš. Kot je že napisano ti ga izvede v sklopu win update. Pri vseh večjih je tako.koliko % ljudi je updatalo bios? Verjemi mi, da ne več kot 5.
Očitno imaš premalo računalnikov pod rokami. Probooki mi ponudijo, tudi Latitudi mi ponudijo.Pa kje si to popbral? Nobeden win update ti ne nadgradi biosa. Bodi resen, no.