Kitajček press

Biciklari

Pripravnik
13. sep 2012
558
0
16
http://www.ahappydeal.com/prod...gn=regular.0520

mnenja?
grims-1.gif

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38

Kitajski čip šit.Veliko sevanje, slabi materiali, programska nepodpora, ni garancije... Je vredno vsakodnevnega živciranja?? Jaz telefon smatram že kot za prenosni mini pc, ki ga dnevno uporabljam in res nimam želje, da me bo spravljal ob živce na kakršenkoli način.

Boljše kupit rabljen samsung galaxy s2 recimo ali pa kakega htcja.Ali pa celo prestigio.Pa če s prestigiem neboš zadovoln, pol si lahko predstavljaš, kak boš navdušen nad tem kitajskim.
smirk-1.gif

geronimo

Fizikalc
9. sep 2007
2.442
73
48
no kaj pa tole? Lenovo bo ok? Za moje pojme je Prestigio čisto na ravni vseh kitajčkov, edini plus vidim v lokalni garanciji.

http://www.antelife.com/lenovo...rt-phone-1.html

Aja, Prestigio 4500 stane 250€, če se ne motim, karakteristike pa so skoraj enake s tem da je ta Lenovo quad core.

Nazadnje urejeno:

ghibli

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
18. sep 2007
2.132
1
38
Zadeva zgleda ok.
imel sem jih že ene par kosov na servisu.
Ponavadi odpadejo konektorji lcd-ja in crkujejo slušalke, ki se jih da namontirati
od kakih drugih aparatov ponavadi starejših Nokij.

Moje osebno mnenje je da ni vreden tega denarja ;-)
ene 50€ še nekak več pa nikakor

mat

Fizikalc
31. avg 2007
1.036
21
38
Trenutno imam Lenovo A820, glede na ceno odličen telefon, na njega sem šel iz S3 zaradi nuje po dveh simkah.

strasni

Pripravnik
16. mar 2011
103
5
18
Citat:
Uporabnik mat pravi:
Trenutno imam Lenovo A820, glede na ceno odličen telefon, na njega sem šel iz S3 zaradi nuje po dveh simkah.

Lahko prosim poveš kaj več o A820? Tudi jaz iščem nekaj z dvema SIM...

Kako dolgo ga imaš, kakšne težave do zdaj?
koliko si plačal da je prišel do vrat?
Kako se performance primerja z S3?
Kvaliteta ohišja

hvala

JosipBroz

Fizikalc
10. sep 2007
1.324
0
36
Citat:
Uporabnik mat pravi:
Jaz vedno gledam Kitajčke, ko menjam dual sim telefon. Ampak na koncu vedno pristanem na Samsungu. Ne vem sicer zakaj, ampak tako je. Trenutno imam Galaxy S duos, za moje potrebe (nisem zahteven uporabnik) je odličen. Mislim, da jih na bolhi prodajajo okrog 200,00 EUR.
Bi pa rad enkrat probal kitajčka, da vidim, ali smo samo polni predsodkov, ali pa zadeva deluje spodobno.

mat

Fizikalc
31. avg 2007
1.036
21
38
Duos mi je premajhen, pa še malce podhranjen. Kakšen S4 duos za mal denarja....... Tako sem pa na koncu pristal na tem, pa resnično zaenkrat dela super.

Nazadnje urejeno:

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.624
208
63
Kranj
vsi nimajo sreče brez DDV....če je res dobiš brez DDV potem je OK.