Citat:
Uporabnik asko pravi:
Meni je že to fail, da saloni oglašujejo na avtu.netu z POKLIČITE ZA CENO..To kar je pa naredila KIA je pa strel v koleno. Vsak si bo najprej doma v miru pogledal modele in cene...izdelki na netu ki nimajo cene v današnjem času neta, samo kliknem naprej..In ne vem kaj bi delal na Kiini strani brez cen.
Citat:
Uporabnik Utisevalec pravi:
In če sklepamo po akcijah oz. reakcijah na te cifre je očitno da je Kia predraga za svoj denar in skrivanje cenikov ter zavijanje cen v neke 666 celofane bo to spremenilo! Ok dokaj nelogična poteza, ampak mogoče bo pa delovalo (vsaj za enega vem da je zamenjal svojo 5 let staro kio za novo v tej "all inclusive" akciji, ko je omenil ceno "paketa" se mi je sicer zdela relativno visoka ampak prav v podrobnosti se mi ni dalo spuščat)!
Je pa zanimivo da je na listi spredaj Škodilak, ki je nekako ubral v istem času enako strategijo kot Kia, torej iz low-end-a so napadli razred višje, najprej s ceno sedaj pa malo manj s ceno ampak z drugimi prijemi. Kje je tu torej razlika?!
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik Utisevalec pravi:
In če sklepamo po akcijah oz. reakcijah na te cifre je očitno da je Kia predraga za svoj denar in skrivanje cenikov ter zavijanje cen v neke 666 celofane bo to spremenilo! Ok dokaj nelogična poteza, ampak mogoče bo pa delovalo (vsaj za enega vem da je zamenjal svojo 5 let staro kio za novo v tej "all inclusive" akciji, ko je omenil ceno "paketa" se mi je sicer zdela relativno visoka ampak prav v podrobnosti se mi ni dalo spuščat)!
Je pa zanimivo da je na listi spredaj Škodilak, ki je nekako ubral v istem času enako strategijo kot Kia, torej iz low-end-a so napadli razred višje, najprej s ceno sedaj pa malo manj s ceno ampak z drugimi prijemi. Kje je tu torej razlika?!
Če se znamka odloči, da bo delala vedno boljše in s tem dražje avte, mora temu sledit tudi uvoznik in delat na imidžu znamke, kar pomeni tudi imidž oglaševanje in ne le 9999€ akcije ...
Citat:
Uporabnik andrejb pravi:
Za vsa ostala vprašanja, pa kamot tel, mail, osebno
Citat:
Uporabnik andrejb pravi:
Ceniki so eno, drugo pa je, če si resen kupec, da greš na testno vožnjo, se vse pozanimaš, greš več avtomobilov peljat in tko, če je pa cena merilo pa je treba pogledat za kako Dacijo al pa kakmu cliotom..malo rabljenim seve
Citat:
Uporabnik andrejb pravi:
Ceniki so eno, drugo pa je, če si resen kupec, da greš na testno vožnjo, se vse pozanimaš, greš več avtomobilov peljat in tko, če je pa cena merilo pa je treba pogledat za kako Dacijo al pa kakmu cliotom..malo rabljenim seve
Citat:
Uporabnik andrejb pravi:
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
Če mene vprašaš bi zakonsko prepovedal dajanje popustov in označevanje ter oglaševanje popustov. Daj realno ceno za kolk ga še lahko prodaš da imaš za kruh in roka. Bi bilo veliko manj sranja, nategovanja in slabe volje. Vse bi bilo pregledno, življenje lažje.