Citat:
Uporabnik ClAy pravi:
Citat:
Uporabnik Niki11 pravi:
Nič ni večnega. Niti BMW! Se morda kdo spomni časov, ko je Alfa Romeo kraljevala v športu in delala vrhunske avtomobile, ob katerih so se fantičkom iz BMW cedile sline - le kako se jim ne bi, ko so pa sami ponujali na trgu trikolesne isette? Danes je zgodba drugačna, AR je z eno nogo na smetišču avtomobilske zgodovine, BMW je velik, finančno zdrav in mogočen. In super avtomobile dela. A tudi Kia ni od muh! Če pogledamo, kaj vse so dosegli v zadnjih desetih letih: največja zaporedna rast prodaje, številne oblikovalske nagrade, poplava novih modelov in izjemna rast kakovosti - nemški Auto Bild je pred kratkim celo postavil Kio ob Mazdi na prvo mesto v smislu kakovosti. In to nemški Auto Bild. Zato "respect"
Uff, kje so ti časi, ko so še alfe kraljevale. Za mene je bila zadnja dobra alfa bil model 164 TB 2.0 in 3.0 V6. V bistvu vse do modela 156 so mi alfe bile všeč ( tisti čas, sem bil nor na Alfe). So pač imele alfe tisti čas svoje muhe, kar se tiče porabe olja. Ampak vsaj za mene so to avti, na katere ne bom nikoli pozabil.
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Ja, ampak to so starejši modeli. Na bmw forumu pa je téma, kjer se zbirajo lastniki s problemi z verigo, novejši modeli. Mislim tam pa take bereš, da ti nič ni jasno, od tanjših verig v novejših motorjih do slabše zlitine za verige...spet nič jasno.
Tisti ki imajo denar za novega BMWja verjetno nimajo časa čepet na forumu ker služijo denar. Poceni servis iščejo tisti ki kupijo stara jajca, pa vseeno al od bmwja ali od kie, samo da so za mularijo bmweji bolj zanimivi kot kie. Ne bi drugače starih sesutih E46 kupejev sestavljali nazaj v nedogled...Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Glavni temi na bmw forumu sta poraba goriva in okvare/kako priti do poceni servisa