Kevin Kampl

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Zdi se mi, da je to eden najboljših igralcev v zgodovini reprezentance. Čeprav ne polni mreže pa je zaradi njega ekipa veliko učinkovitejša, napadalnejša, ustvarja res veliko priložnosti, in res dobro najde pot do soigralcev.

Ali se mu kaj kaže, da se bo selil v kakšno večjo ekipo? Ker ima pomoje še veliko potenciala.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik Spirit pravi:
Zdi se mi, da je to eden najboljših igralcev v zgodovini reprezentance. Čeprav ne polni mreže pa je zaradi njega ekipa veliko učinkovitejša, napadalnejša, ustvarja res veliko priložnosti, in res dobro najde pot do soigralcev.

Ali se mu kaj kaže, da se bo selil v kakšno večjo ekipo? Ker ima pomoje še veliko potenciala.

Veter ga odpihne
hysterical-1.gif

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.797
273
83
Največja slovenska vas
Ja gotovo je poživil in naredil igro reprezentance atraktivnejšo. Tudi meni se zdi zelo kreativen nogometaš.

POMOJE je podpis pogodbe poteza kluba, da ga bo lahko dražje prodal. Gotovo je top3 igralec v avstrijski ligi.

mac77

Fizikalc
22. avg 2007
4.541
37
48
fantastičen nogometaš, ima pregled nad igro, odlično obvladovanje žoge, danes se je videlo kako je hitro vlekel žogo z dvignjeno glavo brez da pogleda žogo, misllim da ima ogromen potencial Nismo imeli veliko takih igralcev

Nazadnje urejeno:
I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik tgrzan pravi:
Ja gotovo je poživil in naredil igro reprezentance atraktivnejšo. Tudi meni se zdi zelo kreativen nogometaš.

POMOJE je podpis pogodbe poteza kluba, da ga bo lahko dražje prodal. Gotovo je top3 igralec v avstrijski ligi.

Jodlarska liga pa vemo, kje je
evil.gif

Saj je dober, a ne vrhunski, za nas ravno dovolj dober. V kake zvezde so kovali Krhina, danes pa brisače nosi.
Res pa je Kampl nosilec igre v svojem klubu.

Dumber

Fizikalc
19. feb 2008
1.017
4
38
Ptuj
Nemoreš tega primerjat z Krhinom, Krhina so samo v zvezde kovali, pokazal pa ni nikoli nič. Pač srečo je mel zaradi Interja. Kampl je druga zgodba, on kaže za razliko od Krhina zelo dobro igro na igrišču.

SE_P1i

Pripravnik
7. feb 2008
887
0
16
Kar se tiče igre z žogo, je fantastičen, ima zelo lep pregled nad igro, lepe podaje. Všeč mi je ker ne podaja na silo, ampak vsaka njegova podaja najde igralca.

Kar mi pa ni všeč, je pa, da je malo premehak v borbi za žogo. Imam občutek, da ko se zapodi za žogo z nasprotnikovim igralcem, da se kar nekako zabremza meter pred žogo, namesto da gre do konca. K da mu v glavi nardi blokado "itak nemorem prvi do te žoge"

Ampak nasplošno super igralec, všeč so mi tudi njegovi odgovori v intervjujih, se vidi da je dečko prizemljen in ve kaj hoče v življenju
zmaga.gif

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.568
1.091
113
Titograd
Fenerbahče je zanj ponudil 7 milijonov €, jodlari gladko zavrnili. Ima še čas, še kako leto ali dve je lahko kjer je.

Zna biti med boljšimi vezisti v evropi, hiter je, kondicije ima nenormalno, borec do konca, odličen prvi dotik z žogo, prav tako pregled..... še izkušnje in bo pravi material.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Salzburg ima z letos šanse da osvoji Avstrijsko ligo in še Ligo Evropa. Zakaj bi menjal zdej klub?

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.568
1.091
113
Titograd
Saj pomoje je tudi najbolje da sezono konča v Salzburgu, potem pa široko mu more.... Avstrijski prvaki verjetno bodo, glede na letošnjo formo, v ligi evropa pa nekega dosežka ravno ne bo, mogoče preboj iz skupine.

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Zaenkrat še igra za klub, ki je komaj kaj nad nivojem slovenske lige. Bo moral prestopit v malo močnejšo ligo, da vidimo, če je res taka kvaliteta.