Kemični svinčnik za plonkanje

grube386

Geek pohotnež
20. jul 2007
2.174
0
36
40
Za vogalom
Seveda stieber - edinstveni primerek vzornega državljana v vseh pogledih
grin1.gif

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Hmm..idej je kar nekaj, ampak a res nihče ne ve kje se plonk kulica dobi?

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.640
147
63
Pilot gel kuli:

Kuli

notr stačiš bp skor cel word list (pisava Times 12), treba dat pisavo 2,5. Vstaviš notr v kuli, plastika ti optično poveča pisavo, rabš čist običn printer, mogoče mal bolši papir da je lepši tisk..

Vidiš z lahkoto plonkič med pisanjem po testu
grin1.gif
Plonkaš res z lahkoto.

Nazadnje urejeno:

mtey

Pripravnik
30. nov 2007
742
0
16
jaz sem imel eno uro razstavljeno, pa pod steklom plonkc.

drugace pa, pojutrisnjem imam izpit in se zelo zanasam na dlancnik!

qqqqqqq

Fizikalc
23. apr 2008
1.405
0
36
Blagor enim, ko to lahko počnete, na pravni fakulteti letiš, če te dobijo plonkat s tehničnim pripomočkom ala slušalke, s kemikom bi dobil vsaj 2x prepoved pristopa k izpitu.
smirk-1.gif

Se bolje splača učit z "dopingom", vsaj dokler ne bodo začel še krvi jemat.
grin1.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik qqqqqqq pravi:
Blagor enim, ko to lahko počnete, na pravni fakulteti letiš, če te dobijo plonkat s tehničnim pripomočkom ala slušalke, s kemikom bi dobil vsaj 2x prepoved pristopa k izpitu.
smirk-1.gif

Se bolje splača učit z "dopingom", vsaj dokler ne bodo začel še krvi jemat.
grin1.gif

evo, pravnike že v zibelki poštenosti učijo
evil.gif

ermej

Fizikalc
3. sep 2007
726
34
28
V srednji skoraj ni bilo potrebe po pisanju plonkceglcov, pravzaprav sem jih spisal kar nekaj, pa sem se potem tudi naučil dosti zraven in jih na testu večinoma nisem rabil. Druga je če jih od koga skopiraš, to so delali eni, pol se pa niti najdli niso kje je kaj,...
Na faksu pa sem se pri enih dveh izpitih poslužo malo pomoči
d055.gif
Ko mi je res dopizdlo drkanje neke teorije na pamet. Sem kr sprinto v ariel 3 pisavi, in nato papirčke zdeval v barvaste plastične kulije, plastika fajn poveča pa se je kar dobro vidlo samo vrtiš kuli v roki, ko ni več kaj pamenega pa vzameš drugega.
Drugače pa sem opažal kar nekaj šmuglarije pri velikem številu študentov, eni so res imeli ideje. Pri enmu predmetu v prvemu letniku vem da je enim uspelo tudi to, da so na začetku prišli, vzeli izpit, potem pa ker profesor ni beležil kdo je šel in kdo ne so preprosto odšli iz predavalnice, kot da ne znajo. Konec izpita, ko je bil pa naval pri katedru pa so z rešenimi polami vleteli nazaj v predavalnico in lepo oddali kot ostali. No kasneje se je začelo pobirat po mizah in šele ko so vsi oddali si lahko šel.
Določeni osebki sploh niso šli na izpit, ampak so poslali kar kakšnega kolega, pa je tudi uspevalo.
Sem pa opažal, da so s prihodom malo boljših fotoaparatov v telefonih začeli delat tako, da so sliknali izpit takoj na začetku, nato je to sliko poslal kakšnemu kolegu za računalnikom, in literaturo seveda, ta je pa potem preko slušalke, ki je bila montirana v dolgem rokavu, na katerem je slonela glava sporočal rešitve. No še malo kasneje so pa že prišle e mini slušalke, ki jo kar v uho vtakneš.
mini slušalka

mini slušalka 2

Metod je polno, sam ponavadi je tko da tisti ko si dela plonkce sam tko nekaj zna.

Mater včas mi je bilo kar žal da nisem več plonkal, ker so imeli tisti vedno boljše povprečje od drugih ki smo se jebali pa gulili knjige.

BlackHole

Pripravnik
23. avg 2007
764
0
16
Kako misliš cel Word list. A4? Tam noter dobiš največ 3cm dolg papirčič, ok širina je malo več. Ni ne vem kaj.

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
Citat:
Uporabnik Benady pravi:
..kje se dobi? Tak da se na njem rola plonk listek...ali je to samo v filmih?

Kako se pa dandanes sploh plonka? Se boljim da sem že malo OUT
rolleyes-1.gif

mi v sredni šoli smo v kuli(prozorn, s pokrovčkom...ponavad od pilota) dajal listke. črna podlaga, bela pisava. oviješ okol mince in je. noben živ bog ni opazu.

zdj na faxu se pa raj na 'znanje' zanašam...so kazni prehude
smile-1.gif

PNG

Fizikalc
24. jul 2007
1.109
5
38
papua nova gvineja :)
Spomnim se ene pr nas pri izpitu za rimsko pravo, ki ga je kambič nadzoroval-je blo ubistvu že konc izpita in smo pospravljal stvari, ko je kambič vidu eno bejbo v ene 15. vrsti, kako pospravlja zapiske izpod mize v torbo. Ker pa med izpitom pri sebi seveda nisi smel imeti ničesar (pri sebi si lahko imel kuli, vodo in študentsko), jo je kambičevo oko sokolovo opazilo in adijo morebitna pozitivna ocena
smirk-1.gif

No, po drugi strani je pa neumno že to, da greš plonkat pri rimskem pravu, kjer je itak še ustni izpit, kjer brez znanja 99% rukneš
grin1.gif

ThorZEN

Fizikalc
18. avg 2007
2.304
32
48
ksz... Sami piflarski faksi? Mi smo pri večini izpitov lahko imeli vse, pa marsikomu ni nič pomagalo.

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.640
147
63
Citat:
Uporabnik BlackHole pravi:
Kako misliš cel Word list. A4? Tam noter dobiš največ 3cm dolg papirčič, ok širina je malo več. Ni ne vem kaj.

Ker del ti ni jasn? List je dolg cca 7cm in širok okol 2cm. In gre dost stvari gor, seveda z ustrezno pisavo.

Lecter

Pripravnik
26. jul 2007
598
0
16
Citat:
Uporabnik kdosemjaz pravi:
Ful se veselim, če bodo medicinci na veliko uporabljali take metode, da zlezejo skoz faks. Pri veliko primerih se mi res zdi, da so.
write.gif
grin1.gif

Plonkanje napreduje, nadzor je pa se vedno tak kot vcasih. Mogoce celo slabsi.

Lecter

Pripravnik
26. jul 2007
598
0
16
Citat:
Uporabnik ThorZEN pravi:
ksz... Sami piflarski faksi? Mi smo pri večini izpitov lahko imeli vse, pa marsikomu ni nič pomagalo.

To je delna resitev ja. Pri nas si lahko imel ponekod A3 list, drugje si lahko imel knjige in zvezke.
Prav veliko ti pa vseeno ni pomagalo
tongue-1.gif