Kemični svinčnik za plonkanje

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
..kje se dobi? Tak da se na njem rola plonk listek...ali je to samo v filmih?

Kako se pa dandanes sploh plonka? Se boljim da sem že malo OUT
rolleyes-1.gif

Kara_Demz

Pripravnik
7. avg 2007
506
0
16
Najboljši plonk je tak, da ga sam napišeš. Lahko na cigaret papir, ali pa na A4. Sta enakovredna.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.638
1.148
113
Titograd
Se dobi, v avstriji, vmes je prerezana plastika kjer ven vlečeš listek na katerem imaš napisano kaj pač imaš.

Danes se plonka tako da uporabiš pisavo v wordu velikosti 4, vse skupaj pa sprintaš na prozorni foliji
smile-1.gif

skalar

Pripravnik
9. dec 2008
35
0
6
danes so že kamerce na svinčnikih, "preskenira" se test, zunaj nekdo na sprejemniku pogleda test in mu preko brezžične zveze sporoči odgovor;)

nekaj takega ->spy

Nazadnje urejeno:

kdosemjaz

Fizikalc
1. avg 2007
1.654
0
36
Ful se veselim, če bodo medicinci na veliko uporabljali take metode, da zlezejo skoz faks. Pri veliko primerih se mi res zdi, da so.
write.gif

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Jst sm to imel samo sem ga pred pol leta vrgel stran ker je malo počila plastika pa še ni bil ravno preveč uporaben. Dobil sem ga pa pred leti kot reklamni kemični svinčnik od Gorenja.

Bil je pa notri listek, recimo 4x6 cm katerega sem potegnil ven.

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
se strinjam s tabo
grin1.gif

to kar pa spirit opisuje, ta svinčnik, je pa dnevnik dajal zravn ene pol leta nazaj po moje

franci

Fizikalc
19. jul 2007
1.798
2
38
50
LJ
ksz
ste pa tud
bonk.gif

Sem ravno danes imel izpit iz statike2. Nobenega plonkanja!
smile-1.gif

factis

Pripravnik
24. jul 2007
118
0
16
Dandanes se plonka takole:

Tip zna.
smirk-1.gif

P.S.: Priporočam še ostale njegove videe. Tip je resno umsko moten...

Sandrca

hudičkica
29. okt 2007
785
0
16
hm hm. jz prisegam na radiatorje. usedeš se k radiatorju, plonkec daš gor, mal komolce razširiš kadar profesor okol luta, če je preblizu pa plonkec vržeš v radiator (če je seveda tist z rešetko).
mi je uspelo tut s plonkcam pod kontrolno nalogo, pa pred mano postavljena peresnica.
smsjanje tud deuje, če je le kakšn sogovornik k ti zna pomagat :D
v skrajni sili napišem res najnujnejšo stvar na rob klopi k je najbližji meni, se nagnem tolk naprj da ga prekrijem k prfoks luta naokrog, ga porabim kar se da in pol zbrišem s prstom :D

pol kpa vem, kakšne total popisane peresnice znajo bit uporabne, ker med miljon podpisi, verzi, srčki, se tut plonk da skrit. itd:p

Steve

Guru
13. avg 2007
10.019
1.932
113
jaz sem celo srednjo šolo uporabljal kulico. najbolj debeli kol kaj ga lahko dobiš, čez 3/4 debeline nalepiš listek, po celi dolžini. Nekaj malega pustiš, da obrneš kuli ko pride profesor. Drugače pa word pisava 4, listek pod kontrolno. Verjetnost da pride profesor točno do tebe in ti dvigne list, je minimalna, če se ne obnašaš preveč čudno.
So pa uporabljali tudi bt slušalke, oz žične ko še bt ni bilo. V srednji šoli še to gre, ko so odgovori direkt dobesedno iz knjige. Na faxu bolj težko, ko moraš povezat snov, pa z svojimi besedami,...

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik kdosemjaz pravi:
Ful se veselim, če bodo medicinci na veliko uporabljali take metode, da zlezejo skoz faks. Pri veliko primerih se mi res zdi, da so.
write.gif

Pa ne samo medicinci.
10.gif

sanco

Fizikalc
19. jul 2007
1.201
8
38
41
Kaj pa, če imaš pri testu lahko samo kuli na mizi? Si lahko to kolo zarineš nekam in test odaš predčasno.

Kolega je na faksu, vse dobesedno prepisal iz mobitela pa je dobil negativno
shocked-1.gif

Tudi sam sem večkrat uspešno plonkal.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.638
1.148
113
Titograd
Obstajajo profesorji ki dobro vidijo kdo plonka pa si samo misli "saj te bom ocenjeval še, ti kar imej veselje malo" , potem pa v jok in na drevo. Taki so tapravi cari
grin1.gif

PNG

Fizikalc
24. jul 2007
1.109
5
38
papua nova gvineja :)
Citat:
Moja najboljša metoda plonkanja je bila s srajco.

se strinjam-okoli zapestja si mel kot uro zavit plonkič (tko je šlo precej ene vsebine gor) in si ga sam vrtel po potrebi, gledal pa si čez tisto luknjico, kjer je gumb zapet. Pa še sumljivo ni zgledalo
cheer.gif
).

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Uf, meni se je pa po osnovni šoli (kjer si pač prisiljen biti) zdelo skrajno nečastno plonkati in nikdar nisem plonkal.
grin1.gif