Citat:
Uporabnik sad pravi:
A si si prebral tisto svojo temo? Saj je tam vse napisano.
Če prav razumem te morata ustavit takoj ali pa imeti slikovno gradivo. V nasprotnem primeru jima nisi nič dolžan.
v naselju si plačal kazen za 53? ne vem, jaz imam nastavljen omejevalnik do 10km/h nad omejitev in sem se peljal že mimo dosti radarjev, pa me še nihče ni ustavil.Citat:
Uporabnik C152SLO pravi:
Tudi policaji niso več kar so bili ... pred leti sem moral plačati, ker sem peljal 53km/h ... cele 3 km/h preveč
Na AC pa res ni problema ... do 150 km/h ne bo nič narobe ... brez skrbi
Citat:
Uporabnik kamela213 pravi:
a si bil z loparčkom ustvaljen?
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Danes letim s šihta k starim domov, si štelam tempomat da dobrih 60, in pičim.
Štelam radio in štorkljam nek email skupaj, pa ju v zadnjem momentu zagledam tako ene 50m sta me že merla sigurno,
pipnem bremzo, model "odloži" pištolj in se začneta naveliko menit (za mano in spredaj ni blo nobenega).
Huh, si oddahnem, gledam v špegl, če javlja kje naprej onemu da me speče, in nič, lepo debatirata ona dva kaj dogaja.
Kaj 60-65 (bol sn bil 65 kot 60) v naselju je premala kazen in se jima neda ustavit, pa nekaj spisat in človeku dat zapihat?
Mam občutek, da jim dišijo samo 500e+ kazni, tamali prekrškarji sploh niso zanimivi. Potamalem bi mi lahko danes spisal
300-400e, če bi se jima dalo. (nepopolna PP, žarnice samo za eno stran menjat, prekoračitev,...)
Mislim, sej mi paše da me nista, ampak očitno lovijo samo "+90taše" po naselju.
Svaka cast - pri 160 km/h si ti razbral kak je bil izraz na obrazu cloveka, ki je sedel v avtu parkiranem cca 8m stran od tocke ki si jo prevozil s 160 na uro.... Ne morem verjet kake nadzemeljske ljudi nosi ta nas svetCitat:
Uporabnik Ganesh pravi:
Grem danes iz MB v LJ... okoli zakonskih 150/160 in tako uletim mimo dveh kresalčkov, ki sta imela škodilaka ob AC kar počez na travi in in sta streljala...
Se je strelcu na faci prav poznalo razočaranje, ker nisem šel par kmh hitreje...
Seveda se jima (k sreči) le za brez točk ni splačalo šibati za mano.
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Ne?
Sej ko te provida ustavlja tut ne mahajo z loparčkom pa ti par jurjev lahko spiše.
Citat:
Uporabnik sass pravi:
in sodnik bi ti zavrgel pritožbo, saj bi bilo tistih 5km/h že upoštevanih z vsemi tolerancami in odstopanji
btw. zaradi česa so te pa ustavili na tistem posnetku v nemčiji?
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Ne?
Sej ko te provida ustavlja tut ne mahajo z loparčkom pa ti par jurjev lahko spiše.
Pa ti veš, da ima Provida vgrajen sistem snemanja?
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik sass pravi:
in sodnik bi ti zavrgel pritožbo, saj bi bilo tistih 5km/h že upoštevanih z vsemi tolerancami in odstopanji
btw. zaradi česa so te pa ustavili na tistem posnetku v nemčiji?
Ne ne, govorimo o tem, če bi me ustavli v naselju na pištolo 55kmh. Reko je 5 prekoračitve, ne 10.
Švabska provida mi je spisala blinkere, objestno menjavanje pasu in še neko malenkost ala ne-varnostna razdalja.
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Švaba ti pike nalepil na vozniško?
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Ne?
Zakaj mene recipliraš, oni je povedo tak, da kot da če te z loparjem ne ustavi, nerabiš plačat.
Je pa dejstvo da ko sem jaz padel 198 mimo, sta priletela za mano ko sem že vozil 130/140 in me takoj prehitela in vzela ven s prometa, in tu me zaj zanima kak bi to pri sudacu padlo.
če si s tem mislil mene, sem te samo vprašal kako si bil ustavljen. To da ne rabiš plačat si si sam razlagal. Hotel sem samo vedeti ali so te takoj ko se te izmerili ustavljali z loparčkom ali so se samo zapeljali za tabo in te ustavili z lučkami in sireno to je velika razlika. samo potem ko si mi serviral še tisto s provido in kako oni ne ustavljajo z loparčkom pa vseeno kaznujejo, sem si rekel da se pač ne bom trudil.Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Ne?
Zakaj mene recipliraš, oni je povedo tak, da kot da če te z loparjem ne ustavi, nerabiš plačat.
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
če bi me za 5 štrafal bi se mu smejal, spisal pritožbo o odstopanju in toleranci in ne plačal nič.
Če bi pa se pelal 90 v naselju pa nebi nič jokcal, požrl kazni z odvzemom vred in to je to.