Kej obiskujete punce na klic ?

bansh28

Fizikalc
24. sep 2009
2.390
2
36
ORGINAL tm
si kej prevoščite mesene užitke za denar ?
grims-1.gif

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Ne, na alterju ni nobenega takega, imajo pa vsi prijatelje, ki so si to že privoščili in ti bodo lahko povedali o njihovih izkušnjah.

nekdo

Pripravnik
22. jan 2008
949
2
16
Ne, jih več ne obiskujem. Že nekaj let.

In vsakič, ko me prime, da bi šel po seks k "profesionalkam", si ga vržem in dam v prašička 50 evrov. Sedaj imam iz tega naslova prihranjenih že skoraj 5000 evrov...
cheer.gif

Nazadnje urejeno:

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.160
3.630
113
Marlbor
Priznam, da nisem napičil še nobene prodajalke ljubezni. Enkrat sem sicer bil v Borovcih pri Ptuju z bratrancem, kot 18-letna mulca, pridema notri z vsak po 60 markami (bratranec drugače v Nemčiji živi, pa je takrat rojstni dan imel, pa je rekel da nama časti. V Nemčiji je bil vajen, da je takrat za 50 mark lahko jebal celo noč - karikirano), naročima neko pijačo, prideta zraven dve ukrajinki, si naročita neke šampanjčke 2 deci, prinese en plantavi zraven račun, pa vidima da sma že vsak ob 30DEM. Za sex pa imava že premalo. Spijeva, se nekaj božamo s temi puncami (razumeli se nismo kaj dosti, sploh pa bratranec ni skoro nič razumel in sem mu moral še prevajati), pol pa sva lahko za tistih 30 mark bila celo noč sponzorja v bližnji diskoteki, pa še vsak svojo (sicer že malo napojeno) sva si v avto gnala.

Da bi prek telefona iskal kako, za napičit, pa sploh ne pride v poštev!

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.057
837
113
Pi cipi v bistvu pračaš storitev in dikretnost. Če dobro pogledaš sploh ni tako drago... doma nekateri plačujejo dosti dosit več
smile-1.gif

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.552
2.946
113
v lokalni ostariji
ma bolj je problem ko nabašeš kurvo pol pa plačuješ... pa mozga... tako in drugače... ker je kurva... in izveš da si 2,3...

pa enim gre bajta enim to enim drugo... una pa "nedolžna"...