Kdo je to zamoču?

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Citat:
Uporabnik Fiatista pravi:
Btw...

T reba
D a
I de

no, pa še:

S amo
D a
I de

Kja pa JTD?

Presneto
To
Drma...

?
hysterical-1.gif

Apachi

gps navigator
Osebje foruma
21. jul 2007
2.195
20
38
Murska Sobota
Če poznaš kakšnega policista iz izravnalnih ukrepov lahko po serijskih številkah delov preveriš, ali je določen del gor originalno, ali naknadno. Na tak način oni tudi iščejo zbite in ukradene avtomobile. Vsak del avtomobila ima namreč nekje vgraviran part number in po tem najdejo marsikaj.
To je večinoma način, kako iščejo romune in ukrajince z ukradenimi avtomobili.. vsaj v pomurju.

Barbarian

Fizikalc
25. sep 2008
1.234
24
38
Kere prbijate, to neki očitni ni vse kokr bi mogl bit
ne-ne-1.gif

Obisk ličarja bi biu nujn, pa en je napisu da odstranitev teh nalepk je 0€, WRONG!

Je kolega kupu novga Passata pa sm mu priporoču a mu odstranjo Tdi napis še v salonu, glej ga zlomka - pozna se kjer je napis biu
rolleyes-1.gif

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Kako barvo pa ima?
Kar se odstranitve nalepke tiče, jo lahko vsak kekec odstrani, brez da bi si spraskal avto. Jaz sem res prvič naredu čist majhno prasko na avtu, ko mi je spodrsnelo, ko sm pa to dol dajal kolegu, sem pa vedel, kako morm in se mu popolnoma nič ne pozna. Ne nalepka, ne napis... No, mogoče se pa nama ne pozna, ko mava oba bel avto...
rolleyes-1.gif

Se mi pa zdi, da sem nekje na ceniku za VAG groupo videl, da je odstranitev nalepk 0€....

Barbarian

Fizikalc
25. sep 2008
1.234
24
38
Citat:
Uporabnik ovca pravi:
Kako barvo pa ima?
Kar se odstranitve nalepke tiče, jo lahko vsak kekec odstrani, brez da bi si spraskal avto. Jaz sem res prvič naredu čist majhno prasko na avtu, ko mi je spodrsnelo, ko sm pa to dol dajal kolegu, sem pa vedel, kako morm in se mu popolnoma nič ne pozna. Ne nalepka, ne napis... No, mogoče se pa nama ne pozna, ko mava oba bel avto...
rolleyes-1.gif

Se mi pa zdi, da sem nekje na ceniku za VAG groupo videl, da je odstranitev nalepk 0€....

Nevem o kaki ti nalepki govoriš a jst ti govorim o napisu Tdi k da majo novi Passati spodaj v kotu pa so ga odstranili na Bravničarjevi in se pozna na avtu!!! Avto je sive met. barve je pa res da ni bele barve , metalic je bl občutljiva.
Pr golfu se bi pa še toliko bolj videlo k ma nalepko višje "pa še večja je" na pokrovu prtljažnika!

Barbarian

Fizikalc
25. sep 2008
1.234
24
38
softi, maš prov a kaj k je VW imeu zadnji avto v akciji na dvorišču in ni blo izbire ne glede barve in ostalih stvari
rolleyes-1.gif

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
No sej, o te nalepki. Jaz sem imel 1.2 nalepko, pa sem jo dal dol. Kolega na golfu pa TDI, pa smo jo dal tud dol.
Se pa strinjam, da je metalik bolj občutljiva barva...

T nov passat je od modelskega leta 05 naprej, ane?
Tisti, ko imajo 1.9 mašino, povečini sploh nimajo nalepke (al sm pa samo jaz vedno take passate videval, ko niso imeli nalepke).

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Lažnivc, lažnivi! Kje je v nedeljo 28.9.2008 (oz.27.9.2008) kakšna birma?
Kr sam preveri dokaz!!!
Kr priznej, da si jo sebi kupil!
Pa zakaj zdej klobasate s Kio.
No pa naj bo še malo OF.
Stardec ni lažnivc. Birma pa je bla včeraj na Jezci (Ježica al kako se reče) v ljubljani. Nevem pod katero faro to spada. Mogoče pa synthman ve, če je bil tud on na birmi. Lahko pa danes vprašam birmanca po telefonu, če te res tolk zanima. Birmal pa je škof Uran. Fejst dečko. Birmanc je Kio dobil in bil je zelo zadovoljen, tako da je cel dan v avtu sedel pa ga božal in šlatal. Tud jest ni šel. Oči so se mu svetile kot dve žarnici. Najbrž je celo spal nocoj kar v avtu. Ni vedu kako bi se mi zahvalu. Če te še kaj zanima o Kiji osveži topic (stardec gre za botra) kjer sem vas speraševal o tem avtu. To debato sem odprl zaradi Golfa.

ON. Nisem še zvedu kako se je razpletlo pri Slaku, ker se s znancem še nisva nič vidla. Ko bom, vam bom tukaj napisal kaj je zrihtal in kakšna je rzlaga za to zmešnjavo.

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Ti a ni tale z avtom pa že malo huda ? Včasih smo dobivali mopede, kolesa in podobne stvari ampak avto je pa
confused-1.gif

Kar se pa Golfov s čudnimi napisi na riti tiče sem pa včeraj na AC priti Ljubljani videl enega z napisom KUBELWAGEN
hysterical-1.gif

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
ksz
Prej mi je znanec, ki je tega golfa kupu reku, da se Slak zgovarja, da je takega golfa dobil že iz Nemčije, da se to pač dogaja in da naj ga ne gnjavi več s tem. Trgovec, ki pa je tega konkretnega golfa prodal, pa je moral kao "nujno" na neko službeno potovanje. Na Oktoberfest bojda....Zdaj je ta znanec pogruntal, da sploh ni dobil pravi model in opremo avta katerega je plačal in za katerega je bilo dogovorjeno.
Tle bo še heca.

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
S Slakom sem imel dvakrat zaplete in me tja več ne vidijo. Obakrat se je sicer šlo za rabljen avto.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Nekaj let nazaj je imel bivši sodelavec pri Slaku tud probleme. Na skoraj novemu golfu je crknila boš pumpa, Slak pa mu je v skoraj nov avto potem namesto nove ali popravljene boš pumpe, potem kar eno staro nazaj dal.

Shipman

Fizikalc
18. okt 2007
1.561
0
36
lahko je natega lahko je pa prišlo do zmešnjave ob naročilu.pa ne da je tvoj znanec kej kriv,ampak tisti, ki je stvar konfiguriral in pol poslal v fabrko naročilo.vsekakor pa poročej glede tega in čestitke za kio

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.446
425
83
Citat:
Tale tvoj "kolega" te malo....eaeaea ( nateguje). Vsak novi avto mora imeti ABS in vsaj 2xAirbaga. Ta sklep je bil sprejet leta 2007.

Močno dvomim. In fino bi bilo, če bi sploh prebral moj post.

Tam namreč pišem, da Astre brez airbagov in ABS-a ni mogoče dobiti. Problem je edino v temu, da se je oglaševana cena nanašala na ta "fantomski" avto.

B.