Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Da lahko pri novem VW Golfu, ki je navaden bencinar z 1.6 mašino, na zadnji havbi pa piše Golf TDI?
Avto je bil kupljen pri Avtohiši Slak v Trebnjem.
Kako more prit do takega neumnega sranja?
ksz
Jaz pa mislim, da so mojstri pri Avtohiši Slak nekaj šmurglali. Sumim, da je bil zadnji konec že novega avta razbit, Slak je pa samo zadnjo havbo zamenjal, pol pa pozabil dol napis Golf TDI pobrat.
A so tiste črke samo nalepljene, al so skoz kakšne luknje prišraufane?
A je možno, da so to že v firmi VW zajebal?
To je tehnična izboljšava. Ker je z glasnim šklopotanjem WAG-ovih dizlov prizadet ego lastnikov, so se odločili za omejeno serijo "zelo tihih" dizlašev. Če bo ukrep obrodil uspehe, bodo enako tehnično rešitev uporabili tudi v drugih hišnih modelih, potem pa še v ostalih blagovnih znamkah skupine (razen v Škodi, ki itak skače v zelje VW-ju, Audiju in Seatu).
Nisem jaz kupil tega Golfa. Znanec ga je, pa ga je včeraj men pokazal (golfa namreč) in sem zagledal tisto značko gor. On še opazu ni.
Če je bila samo havba zamenjana od enga druzga Golfa, se na laku ne bo nič poznalo, tako da ne vem, če se da s testerjem kaj pogruntat.
Ej, men se zdi da je tale Slak ena baraba.
Tprav majstor bo že ugotovil, da je bilo nekaj menjanega. Samo v tovarni ti lahko popravijo avto tako, da se ne pozna, da je bil sesut.
Sploh pa...Če ga moti nalepka, naj da tisti TDI dol, pa je. Če mu pa ni škoda €, pa nej gre na en drug Vw servis, pa nej mu tam pregledajo avto. Seveda prej nesme omenit, da je bil avto kupljen na original Vw salonu...
Citat: Uporabnik stardec pravi:
Da lahko pri novem VW Golfu, ki je navaden bencinar z 1.6 mašino, na zadnji havbi pa piše Golf TDI?
Avto je bil kupljen pri Avtohiši Slak v Trebnjem.
Kako more prit do takega neumnega sranja?
malo poglej tam kjer je zadnja havba privijacena ce se vidi na vijakih ce so bili odviti.Sicer so pa crke nalepljene in se dajo odstranit.
Sem pa v sredo na Dunaju videl enega pacienta, ki je na RS6 imel nalepko A6 1.9 TDI
Pri BMWju, verjetno pa tudi drugod, imaš možnost dobave avtomobila s poljubnim napisom (ali pa brez). Vem za staro 540i, za katero si je lastnik omislil "podhranjen" napis 520i. Pač ni želel zbujat pozornosti, ali pa je odganjal nepridiprave, kaj pa vem.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.