Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Izgleda, da imaš podstrešje iztrošeno, tako kot tvoj akumulator
Vidim, da si pravi ekspert za štrom, imaš vzorec enepar akumulatorjev. Široka referenca.
Ksz..
No, da updejtam temo, sel sem namrec na uradni servis, kjer so izmerili, da je glavni akku na 69% in ga bo treba verjetno menjati v roku 1 leta. Start/stop deluje nad 75%. Pomozni akku pa je ok.. Glavni zacne crkovati postopoma, ne iznenada (ker je agm) in pred tem avto vedno opozori, da je slab..
Pa vw Phaeton....oz vsak premijski avto naloudan z elektroniko...da maš "backup" kadar motor ne laufa....oz nekaj v tem smislu da gadgeti lavfajo bp tud kadar ni avto prizgan...
Koliko časa pa naj bi avto lahko stal, da potem še vžge?
Kolegica je namreč pustila avto pri meni, ker je nekam odpotovala pa po 14-tih dnevih ni več utripala tista rdeča ledica mislim da je za za alarm. Na daljinca se tudi odlenil ni, akumulator popolnoma prazen. No ko sem ga napolnil je vžgal iz prve. Akumulator pa navaden.
Je že zanič akumulator, ali ima kje skrito kakšno porabo, al je to normalno?
Pa vw Phaeton....oz vsak premijski avto naloudan z elektroniko...da maš "backup" kadar motor ne laufa....oz nekaj v tem smislu da gadgeti lavfajo bp tud kadar ni avto prizgan...
Phaeton ma čisto drug sistem. Tam sta dva normalna zadaj v bokih. Oziroma od motorja odvisno. Če se prav spomnim nimajo vsi. Mb ima pa taki mali podobn kot v ups-ih.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.