Kdaj kolesar mora uporabiti kolesarsko stezo

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.767
6.159
113
blizu močvirne prestolnice
Mislim da ni nihče proti kolesarjem. Tudi midva z ženo sva svoj čas kolesarila vendar po pameti, kar pomeni v gosjem redu in skrajno desno. Problem je v tem, da nekateri od vas vsi mlahavi tam dol, babe vas spravljajo ob živce potem pa vsi živčni na cesto in se delat super junaka vendar brez možganov. Saj folk pešec iz Ljubljane je enak. Hodi po vaški cesti, po travnikih , gozdovih in uničuje vse skupaj, sam pa je ograjen v tistih parih m2 in Bog ne daj, da bi mu uničili travco. Pač, pohodniki in rekreativci ste katastrofa.
ps
To je za vas gor napisano, daleč od tega da bi bili vsi

• Všeč mi je
Reactions: Robert

sad

Guru
24. avg 2007
21.042
9.683
113
A kamionar. Vse jasno. Drugač pa za tvoje mrtve kote morš ti skrbet in nihče drug.
Ja, po zakonu že, vendar kolesar s takim odnosom kliče po poškodbah ali čem hujšem.
Mislim da ni nihče proti kolesarjem. Tudi midva z ženo sva svoj čas kolesarila vendar po pameti, kar pomeni v gosjem redu in skrajno desno. Problem je v tem, da nekateri od vas vsi mlahavi tam dol, babe vas spravljajo ob živce potem pa vsi živčni na cesto in se delat super junaka vendar brez možganov. Saj folk pešec iz Ljubljane je enak. Hodi po vaški cesti, po travnikih , gozdovih in uničuje vse skupaj, sam pa je ograjen v tistih parih m2 in Bog ne daj, da bi mu uničili travco. Pač, pohodniki in rekreativci ste katastrofa.
ps
To je za vas gor napisano, daleč od tega da bi bili vsi
Skrajno desno se NE voziš zaradi lastne varnosti, ker te bedaki prehitevajo v nasprotni promet. Če si na levem robu enometerskega pasu, jih večina ne gre prehitevat, za ostale ultra bedake imaš pa 1 meter prostora za umik. Je bilo to že 100x razloženo, sedaj pa še nekajkrat ponovi isto neumnost.

• Všeč mi je
Reactions: jekleni

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.525
2.899
113
v lokalni ostariji
No pa sta se pofockala vsaj dva nesposobna in mocno umsko omejena kolesarja. Poleg tega da zalita kar vse povprek sta se funkcionalno nepismena...

Saj verjamem tako kot v prometu se obnasas tukaj. Mislia da si nekaj vec... Ko te bo pa nekdo zgazil bo prepozno... pac primitivni odnos Brez kancka pameti. Jaz lahko. Jaz moram. Jaz imam pravico...

Omejenci. Malo pameti. Uporabljaj kolesarsko kjer je (in seveda dokler je).... Ne iZzivaj usode ker te bo to nekdo spregledal in nasadil.

Ps: ce koga ze zanima v kamion vskocim namesto mojega soferja...

Peror

Majstr
5. mar 2015
1.678
216
63
No pa sta se pofockala vsaj dva nesposobna in mocno umsko omejena kolesarja. Poleg tega da zalita kar vse povprek sta se funkcionalno nepismena...

Saj verjamem tako kot v prometu se obnasas tukaj. Mislia da si nekaj vec... Ko te bo pa nekdo zgazil bo prepozno... pac primitivni odnos Brez kancka pameti. Jaz lahko. Jaz moram. Jaz imam pravico...

Omejenci. Malo pameti. Uporabljaj kolesarsko kjer je (in seveda dokler je).... Ne iZzivaj usode ker te bo to nekdo spregledal in nasadil.

Ps: ce koga ze zanima v kamion vskocim namesto mojega soferja...

O marija, a tole je tvoj argument? Če me spomin ne vara, si ti začel z žaljenjem.

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.525
2.899
113
v lokalni ostariji
Peror nic ne zalim. Takoj so bili (si bil) uzaljeni vsi ki mislijo da jim pajkice dajo super moc. In zakaj ne bi smel nekdo trenirati rally kar med dnevom? Ali pa priprava na moto gp? Kolesar pa kokr lahko trenira in si vzame cel pas zase? In ne uporablja kolesarske steze tam kjer je?

Romzi

Guru
4. sep 2008
9.636
3.450
113
Dobrova pri LJ.
Saj vidiš če samo omeniš karkoli proti kolesarjem, je že najmanj sovražni govor. Pa namerno jim vozimo čez glave, pa psihići in retardi smo.
Zihr tudi žene pretepamo in majhne otroke in pse zapiramo v vroče avtomobile. :fredi:
Seveda namerno spregledajo da se tudi "sovražniki" kolesarjev vozimo s kolesom, celo - ne boš verjel - v pajkicah.

Robert

Majstr
21. jul 2007
2.649
466
83
Tolmin
Peror nic ne zalim. Takoj so bili (si bil) uzaljeni vsi ki mislijo da jim pajkice dajo super moc. In zakaj ne bi smel nekdo trenirati rally kar med dnevom? Ali pa priprava na moto gp? Kolesar pa kokr lahko trenira in si vzame cel pas zase? In ne uporablja kolesarske steze tam kjer je?

Vsak lahko trenira na javni cesti - seveda, če je ta zaprta za promet in ustrezno zavarovana ;)

Preganjati se z "kolesarji" je isti drek kot z vegani .

Peror

Majstr
5. mar 2015
1.678
216
63

Pajkičar je žaljitev, pa ne me prosim silit, da ti pocitiram vse žaljivke, ki si jih navrgel v tej temi. Pred špegu se postav, pa romzi tut, pa si v faco priznej, da si nemogoče nestrpdn in nastrojen.

Kolesar seveda LAHKO uporablja stezo kjer je, sonpa izjeme kdaj mu ni treba. Ampak TI o tem ne odločaš, ker cesta ni samo tvoja.

Peror

Majstr
5. mar 2015
1.678
216
63
Saj vidiš če samo omeniš karkoli proti kolesarjem, je že najmanj sovražni govor. Pa namerno jim vozimo čez glave, pa psihići in retardi smo.
Zihr tudi žene pretepamo in majhne otroke in pse zapiramo v vroče avtomobile. :fredi:
Seveda namerno spregledajo da se tudi "sovražniki" kolesarjev vozimo s kolesom, celo - ne boš verjel - v pajkicah.

Si pa navrgel argumentov, da jih bom do jutri bral. Ja čestitam ti, ker kolesariš, pa obenem mi solza teče, ker ne moreš normalno na šiht, ker so na levi in desni ti ušivi kolesarji, ki jih niti prehitet na moreš. Groza! Taprav dec, žena more bit ponosna!

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.369
2.557
113
Ko dohitim pajkičare so to pajkičarji. Tudi med prehitevanem ne gledam, čigava žena je.
Torej so vsi enako deležni mojega odnosa ne glede na to, kakšni so.
Če pa sta NAŠA fanta biser, JA STA!, jih pa ustrezno varujte-kot biser. Mnogi se varujejo!
Ne pa tako kot tisti NAS kirurg, ki je v svet vpeljal, da amputirano okončino začasno prišije nekje na telo. Ko pa je sel na simpozij v Ameriko predavat o sistemu, je sel SAM, v bolhi - veste kakpen avto je to?- dozive nesrečo in umrl.

Romzi

Guru
4. sep 2008
9.636
3.450
113
Dobrova pri LJ.
Si pa navrgel argumentov, da jih bom do jutri bral. Ja čestitam ti, ker kolesariš, pa obenem mi solza teče, ker ne moreš normalno na šiht, ker so na levi in desni ti ušivi kolesarji, ki jih niti prehitet na moreš. Groza! Taprav dec, žena more bit ponosna!
Ne vem kakšen fetiše mate eni z mano (ti pa kalbo recimo), stalno se name obešata in me omenjata? Me veseli če komu povzročam erekcijo, samo žal nisem te sorte. Dajta si dobit enga druzga.
In nisem navrgel nobenih argumentov.
Jih pa čakam že en mesec. To da sem psihić, retard (reče se zaostal), ste mi povedali, samo to niso argumenti. To je (kalbo mode=on) sovražni govor.
Torej, čakam argumentiran odgovor na preprosto vprašanje:
Kaj je narobe s kolesarsko stezo med Mojstrano in Ratečami, med Ratečami in Planico ali pa med Ratečami in Trbižem da se nekateri kolesarji furajo (furate?) po glavni cesti?
V odgovor mi limate fotke mejnih primerov oz. namalanih skropucal (tu se strinjam s kalbom), ki z vprašanjem nimajo nobene veze.
Čakam.....

jello

Guru
22. sep 2008
10.150
3.872
113
Ne vem kakšen fetiše mate eni z mano (ti pa kalbo recimo), stalno se name obešata in me omenjata? Me veseli če komu povzročam erekcijo, samo žal nisem te sorte. Dajta si dobit enga druzga.
Jih pa čakam že en mesec. To da sem psihić, retard (reče se zaostal), ste mi povedali, samo to niso argumenti. To je (kalbo mode=on) sovražni govor.
Kaj je narobe s kolesarsko stezo med Mojstrano in Ratečami, med Ratečami in Planico ali pa med Ratečami in Trbižem da se nekateri kolesarji furajo (furate?) po glavni cesti?
V odgovor mi limate fotke mejnih primerov oz. namalanih skropucal (tu se strinjam s kalbom), ki z vprašanjem nimajo nobene veze.
Čakam.....

Ker ni prepovedano?

Peror

Majstr
5. mar 2015
1.678
216
63
Čakam.....

1. Kdo pa je rekel, da je kar narobe s temi kolesarskimi?
2. Kdo je rekel, da jih ne uporabljamo in se vozimo po cesti?
3. Kdo si ti, da boš govoril kje se bom jaz vozil (čeprav se po teh kolesarskih sicer vozim in ne zavijam na cesto)
4. alkoholik - žališ, drkaš, jebeš. Nisem si mislil, da si primitivc dokler se nisi tukej pofočkal

Romzi

Guru
4. sep 2008
9.636
3.450
113
Dobrova pri LJ.
Ker ni prepovedano?
Matr, pa sem že hotel dodat da pustmo ob strani zakonska določila. Jebiga.
Zanima me razmišljanje akterjev. Mam sicer neke teorije o osebah ki to počnejo, ampak se zlepa noben ne pofočka.
1. Kdo pa je rekel, da je kar narobe s temi kolesarskimi?
brez-naslova.jpg

2. Kdo je rekel, da jih ne uporabljamo in se vozimo po cesti?
Užaljen? Sem kje nedvoumno napisal da Peror ne uporablja kolesarskih?
Ali pišem o tem da nekateri ne uporabljajo kolesarskih?
3. Kdo si ti, da boš govoril kje se bom jaz vozil (čeprav se po teh kolesarskih sicer vozim in ne zavijam na cesto)
Kdo si ti (ali kdo drug), da mi bo govoril ali mi gre nekaj v prometu na krščen duš ali ne?
Sploh pa nikomur ne govorim kaj naj kdo počne, sprašujem zakaj tako početje. Bo?