Kazni za spam

_Matej

Pripravnik
8. dec 2007
383
4
18
Gorenjska
Je že
zmaga.gif

...Virtualni račun bo odškrtnjen tudi, če bo uporabnik izključen (BAN). Takrat se bo odštelo 30 ALT za vsak dan, ko je uporabnik izključen...
Ta stavek je napisan tam, kjer ti piše, kiliko imaš altov.
lp

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.852
684
113
Mislim da si ga narobe razumel. Pri bananju se odštevajo ALTi, če pa se uporabnikov post označi kot SPAM, pa se zaenkrat še ne.
Bomo malo razmislili o tem, pa bomo vidli kako bo
smile-1.gif

Zorroslav

Zeroslav
5. jan 2008
1.441
0
36
36
Citat:
Uporabnik _Matej pravi:
Je že
zmaga.gif

...Virtualni račun bo odškrtnjen tudi, če bo uporabnik izključen (BAN). Takrat se bo odštelo 30 ALT za vsak dan, ko je uporabnik izključen...
Ta stavek je napisan tam, kjer ti piše, kiliko imaš altov.
lp

Kaj pa če ma oseba 0 altov na računu? A pol mora od cifre kredit vzet?

matejdro

HACKER 08
6. jan 2008
2.267
0
36
Lahko bi potem šli alti v minus in ko so v minusu, si za določene strani prikrajšan na forumu npr. ne moreš uporabljati smeškov, nimaš podpisa ipd.

Nazadnje urejeno:

01481

cifra
15. maj 2007
5.306
0
36
68
Ljubljana
Sliši se zanimivo a vedeti je potrebno, da sam forum v osnovi tega ne omogoča in je take popravke potrebno ročno sprogramirati, a tudi to še ni najhujše, ob posodobitvah foruma, taki "sladkorčki" izpadejo in je ponovno potrebno vložiti ogromno časa in energije, ki jo pa mi vsi, moderatorji in administratorji voluntersko vlagamo, poleg svojega rednega dela/ šolanja.

Bo pa v kratkem izšla "velika" novost Alterja, ki je Mavericku in Philipsu krajšala nočni počitek.
priden.gif

Pustimo se presenetiti.
pozdrav.gif

zdravnik

Pripravnik
11. avg 2007
935
0
16
MB
Citat:
Uporabnik 01481 pravi:
Na čigavo željo si bil banan?
grims-1.gif

Izrecno na tvojo željo.

V spam kotičku, sem samo napisal da odhajam na počitnice in kar ban s tvoje strani. Eto, in sem ti dal vse moje alte, da boš mel veselje z njimi1

Tamara

mX's girl
23. jul 2007
3.718
0
36
43
vedno korak pred tabo
Menda sem jst spamerka (čeprav še nisem opazila, da bi bil kak moj post označen za spam). Pa vi kar začnite z globami, mam tolk altov, da se mi drek dela iz njih. Nekje jih pa tut moram porabit
evil.gif

grube386

Geek pohotnež
20. jul 2007
2.174
0
36
40
Za vogalom
Citat:
Uporabnik 01481 pravi:
Sliši se zanimivo a vedeti je potrebno, da sam forum v osnovi tega ne omogoča in je take popravke potrebno ročno sprogramirati, a tudi to še ni najhujše, ob posodobitvah foruma, taki "sladkorčki" izpadejo in je ponovno potrebno vložiti ogromno časa in energije, ki jo pa mi vsi, moderatorji in administratorji voluntersko vlagamo, poleg svojega rednega dela/ šolanja.

Bo pa v kratkem izšla "velika" novost Alterja, ki je Mavericku in Philipsu krajšala nočni počitek.
priden.gif

Pustimo se presenetiti.
pozdrav.gif

Zadnja posodobitev je bila pa še na Mobisuxu
cool-1.gif

No pa da vidimo kaj sta glavci spet natuhtali
cheer.gif

grube386

Geek pohotnež
20. jul 2007
2.174
0
36
40
Za vogalom
Upgrade tega foruma je bil nazadnje narejen še ko je bil na Mobisuxu.

Zdaj pa samo še čakamo, kaj bo to presenečenje
wink-1.gif
Drugače pa sploh ne dvomim v to, ker philips in MavT sta oba zelo sposobna dečkota, jaz se tega dobro zavedam.