Citat:
Uporabnik disco pravi:
Ravno prišel od odvetnika in vse kar sem dosedaj napisal ne velja. Menda naj bi prehiteval vozilo, ki je stalo pred prehodom za pešce, vsaj tako so mi napisali na plačilni nalog. To pa se niti približno ni zgodilo. Poleg tega pa na ulici, ki je napisana na plačilnem nalogu ni prehoda za pešce, ampak je ta enih 50m naprej. Ko so me ustavili pa je moj avto stal točno 40m pred prehodom, za kar imam tudi dve priče, ki sta šle takrat mimo.
Tko da pritožbo bodo vložili, ampak glede na vse dokaze, ki so bili priloženi mi odvetnik pravi, da lahko zadevo za dve leti porinejo nekam na stran in šele potem obravnavajo. Razen če policija ne gre naprej raziskovat in dokazovat nasprotno.
Aja...pritožbo je pa potem odvetnik še enkrat napisal, čist drugačeMoje kolobocije pa bodo za moje osveževanje spomina, če bo prišlo do sodbe.
Hvala vsem za pomoč
Jaz sem imel izpit dobri 2 leti, nakar so mi ga vzeli. Pol leta po odvzemu sem ponovno opravil izpit maja 2007 in sem bil do maja 2009 mladi voznik.Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
In novi voznik, fantastično ja
nope. po novem zakonu oz. po zadnji spremembi zakona kot povratnik nisi več mladi voznik. samo ne vem kdaj je bila sprejeta ta sprememba, ima mogoče kdo te podatke? letnico oz. /in člen?
Citat:
Uporabnik disco pravi:
Danes sem dobil odgovor sodišča in novo položnico. Napisano je bilo, da je se policaj zmotil pri členu, nakar je opisan čist drug dogodek od prvotno napisanega in tudi tistega, kar se je dejansko zgodilo. Uglavnem, 150 eur oz. 75eur in 0 kazenskih točk. Sicer me je ta policijska neumnost koštala 135 eur, ampak recimo, da imam srečo.
Citat:
Uporabnik Stupo pravi:
Jaz sem imel izpit dobri 2 leti, nakar so mi ga vzeli. Pol leta po odvzemu sem ponovno opravil izpit maja 2007 in sem bil do maja 2009 mladi voznik.Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
In novi voznik, fantastično ja
nope. po novem zakonu oz. po zadnji spremembi zakona kot povratnik nisi več mladi voznik. samo ne vem kdaj je bila sprejeta ta sprememba, ima mogoče kdo te podatke? letnico oz. /in člen?