Evo tole sem zdele na hitrco skup vrgel.
Mnenje?
Dne xxx2008 ob xxx uri sem bil na poti v službo zaustavljen ob kontroli prometa in sicer na Zaloški cesti 176 v Ljubljani, nekaj minut po tistem ko sem policistki izročil dokumente, se je policistka vrnila do mene z izjavo »v rdečo luč ste šli, to bo 250€« , bil sem naravnost šokiran, namreč v njeni bližini ni semaforiziranega križišča in glede na to da sem se tako kot vsak dan, peljal v službo iz smeri Polja proti Mostam po cesti ki mi je zelo poznana, je edino semaforizirano križišče Zaloška cesta – Zadobrovška cesta , vendar semafor ni viden iz lokacije kjer je policistka ustavljala promet, poleg tega pa se semafor zaradi pretočnosti prometa ne izklaplja istočasno kot nasprotni.
Poleg je tudi skica dogodka, namreč glede na gostoto prometa zjutraj ter oddaljenosti Zaloške ceste št. 176 od semaforiziranega križišča Zaloška ter Zadobrovška in upoštevajoč prihajanju mojega vozila iz smeri Vevč proti Mostam ter gostoto prometa zjutraj, policistka nikakor ni bila zmožna videti tega, da sem zapeljal v rdečo luč in je to laž oziroma zloraba uradnega položaja s strani policistke, namreč očitala in izročila mi je nalog za stvar katere niti nisem storil, niti je ni zmožna potrditi, namreč dogodka sploh ni videla. Čeprav sem policistki to tudi povedal, me nikakor ni upoštevala in je nadaljevala s pisanjem plačilnega naloga ter mi ga kasneje dala v podpis z izjavo »tuki je za podpisat« .
Prekrška nisem storil, prav tako lahko to tudi potrdi priča ki je bila z menoj v vozilu. Na križišču Zaloške in Zadobrovške pa zagotovo ni gorela rdeča luč ko sem zapeljal skozi, policistka pa ni bila zmožna videti katera luč je gorela na semaforju edino če ima nadnaravne sposobnosti. Prav tako pa sem priložil tudi skico, katera več kot nazorno prikaže realno stanje. Zaradi več kot očitne zlorabe uradnega položaja, predlagam da se izrečena kazen stornira, namreč le te ne morem plačati ko pa vem da je zadeva popolnoma izmišljena in da brez nadnaravnih sposobnosti ni možno videti semaforja iz smeri Vevč proti Mostam iz lokacije Zaloške ceste 176. Policistka sploh ni videla kakšna luč je gorela na mojem semaforju. Ni mi jasno kako lahko iz njene pozicije razbere kakšna luč sveti na oddaljenem semaforju na drugi strani križišča.