No..ne se zaletet in dobro razmisli
saj vem, da so tapravi kavni avtomati slišat veliko bolj sexy in kvalitetni, a vseeno...zamisli si da ti vleti obisk, in greš delat 10 kav..kakšna packarija je s tem, ko vedno spucaš ročko v umivalnik, nadevaš not sveže zmleto kavo, etc etc...
Pri penilcih pa tudi moraš vedet da je higiena tam dokaj boga, ker kak hitro ti ostane kakšna kapljica ali dve mleka, se začnejo delat bakterije in lepo zasmradi.
Čistiš na začetku že ja, potem pa vedno manj, ker ni več volje
Bi pa jaz tudi rekel, da je takšen na ročko boljši, kot tisti ki sam zmelje, etc...tisto je šele PIA pucat. V mediamarktu dobiš takšne na ročko za cca 200-300 eur s penilcem, ampak jaz sem se vseeno na koncu raje odločil za blazinice, ker je veliko bolj enostavna uporaba, čiščenje, in jebarija okoli tega
Pa ne pozabit, če se greš prave kafetarce....sveže mleta kava zdrži zgolj cca 1 teden, pa še to v primerni embalaži, potem pa ni več to to, kava v zrnju pa mesec dni. So mi najbolj smešni takšni, ki zaprisegajo na "svežo kavo na klasičen način", potem pa ga vprašaš kaj uporablja in je to neka v trgovini kupljena zmleta kava, ki je zmleta že verjetno nekaj tednov, če ne mesecev....takim se potem lahko samo nasmehneš