Citat:
Uporabnik pivce pravi:
jaz sem zavrel vodo, ohladil in stresel kavo notri ter za en dan postavil v hladilnik. Ob stekleničenju sem vlil v fermentor, brez segrevanja. Rezultat je bil vonj in okus po kavi brez kakršne koli grenkobe.
Citat:
Uporabnik pivce pravi:
jaz sem zavrel vodo, ohladil in stresel kavo notri ter za en dan postavil v hladilnik. Ob stekleničenju sem vlil v fermentor, brez segrevanja. Rezultat je bil vonj in okus po kavi brez kakršne koli grenkobe.
Citat:
Uporabnik HafnerMa pravi:
Citat:
Uporabnik pivce pravi:
jaz sem zavrel vodo, ohladil in stresel kavo notri ter za en dan postavil v hladilnik. Ob stekleničenju sem vlil v fermentor, brez segrevanja. Rezultat je bil vonj in okus po kavi brez kakršne koli grenkobe.
Si kavo kaj posebej izbiral ali si naredil kar z "barcafe"? Jaz o kavi ne vem prav veliko, občutim pa razliko pri okusu in aromi med 100% arabico in ostalimi kavami (npr. robusta) in mešanicami. Zato se nagibam zgolj k tej sorti (arabica), ki jo bom kupil kar v trgovini in ne mislim dalje komplicirati.
Citat:
Uporabnik rookie pravi:
O koliko kave, količina, govorimo to?
Na 22 litrov...