Katoliški gimnaziji v vrhu!

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Citat:
Uporabnik iMM pravi:
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Piflanje na pamet ti ne prinese zelo dobrih rezultatov na maturi, pač ni dovolj.
Maturo se da brez problema napiflat, naloge se v večini ponavljajo v taki ali drugačni izvedbi. Slovenščina je eno samo piflanje na pamet, razumevanje ni potrebno, angleščina po večini isto razen ustnega dela in razumevanja, matematika pa naloge temeljiju na znanju osnov (piflanje) ne neki logiki.

Nihče ni rekel, da je ne da 'napiflati' do določene mere. Ja, da se. Zelo dobrih rezultatov pa nekdo, ki razumevanja zadanih mu nalog ni zmožen, pač ne bo dosegel. Izdelal pa jo najbrž bo...

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik zaseka pravi:
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Ne nabijaj. Si bil na kakšnem dnevu odprtih vrat, se pozanimal o načinu dela itn? Gimnazija, kamor si ti hodil tudi velja za elitno in po uspehu v samem vrhu, a kaj ko to dosežejo tako da dijakom omogočajo izredne roke, možnosti in popuščajo pri kriteriju znanja. Za statistiko in uspešnost vse... Potem pa imamo falirane študente do 30ga in dlje... Ki ne znajo živeti...

No levičarji umirite se, niti enega verskega fundementalista z desnice in cerkvenih okrožij ne poznam, ki bi bil desetino tako ekstremen v sovražtvu protipola kot na tem forumu nekaj najbolj milih primerkov!
Sem delal izredno s škofijsko gimnazijo v LJ in lahko povem, da je bila matura 100%. Selekcija je v 1. razredu in tam izpadejo luftarji. Te se kasneje prepišejo na levičarske in rdeče gimnazije, gabrovega pametovanja in poneumljanja naroda.
Pojdi do svojega kadjarja in ga malo spoliraj raje , boš boljše volje. In predvsem NE LAŽI. Sicer lahko malce ukrepam in se bomo pogovarjali po odvetnikih . O stvareh o katerih nimaš pojma, zdaj se pa zlajaj. Kako predvidljivi ste. Ali boš natrosil spet nekaj puhlic, ki nimajo veze s postom.
vidim da si zelo spravljiv pri svojih tezah...

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Lahko svoje trditve o nasilnem šolanju, polnem prisile, tudi dokažeš ali zopet nekaj blodiš na pamet? Si kdaj obiskal katero od obeh 'kat' šol? Mimogrede, jaz sem na mb faxu enkrat celo bil. Še danes se smejim.

Slovenet

Guru
21. jul 2007
4.424
535
113
43
Še vedno Rdeči revirji
Danes je žalostno, da po vsej zgodovini, sploh razpravljamo o tem, da kak fičnik damo v kakršnokoli od katerekoli verske skupnosti odvisno ali povezano šolo, še posebej pa katoliško. Očetje slovenskega knjižnega jezika so bili preganjani in izgnani iz domovine. Še pred tem smo bili deležni nasilnega pokristjanjevanja, Potem smo imeli še inkvizicijo. Pa potrebna je bila krvava francoska revolucija, da so se farji mal prizeljili. V 20. stoletju pa so pri nas novačili folk v paranacivojsko leta 45 pa so visoki vatikanski uradniki veselo pomagal nacije švercat na drugo stran Atlantika. Zaradi vsega naštetega je svetovnonazorsko in od vseh verskih skupnosti neodvisno šolstvo vrednota.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Strašno, pokristjanjevanje v 8. stoletju je pa res odličen argument...mimogrede, na naših tleh so bili stoletja dolgo glavni nosilci učenosti ravno kleriki, natančneje tisti v samostanih. Razen nekaj pisarjev in seveda klerikov je bilo vse ostalo praviloma nepismeno...če se je že kdo šolal, se je v samostanih (tudi laiki), tisthi nekaj šol 'laičnih' (v narekovanjih, ker so tako molili, da bi jim tudi v slovenskih 'katoliških' šolah zavidali) po evropi je bilo v izraziti manjšini. Če malo pogledamo zgodovino...
grin1.gif

Je pa res, da še tako kreposten duhovnik podre več žensk kot ti
evil.gif

Slovenet

Guru
21. jul 2007
4.424
535
113
43
Še vedno Rdeči revirji
Mi je jasno, da nekateri ne razumete, da je razvoj družbe prišel tako daleč, da je potrebno religije ukinit, ker so škodljive za razvoj družbe. Nekateri pa bi jih vpeljali v šolstvo in s tem dovolili pranje možganov šolajočih otrok.
Saj po pokristjanjevanju je katoliška cerkev skupaj s fevdalistično elito monopolizirala kompletno šolstvo, take sisteme, ki so bili takrat, danes poznajo na primer v Iranu in Savdski Arabiji.
Da ne bom samo pri katolikih oziroma kristjanih, kolikor so ugotovili so se vsi teroristi, ki so izvedli napad 9/11 šolali v islamskih verskih šolah.

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Delata dobro moj k. Ne boš verjel in dojel (ker nimaš osnov) ampak udeleženci procesa (torej dijai sami) podajo še najbolj realno oceno...
Štiblca, tako kot pri tebi... Prfoksi so se te naveličal pa si diplomiral na zgodovini... Popolnoma neuporabnem področju... Ko pride do preživetja si jo lahko utakneš v anus (ko je ravno prostor).

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
In 'udeleženci procesa' lahko podajo realno oceno na podlagi česa že? A hodijo dopoldan na gimnazijo đesenajs popoldan pa na poljane?
confused-1.gif

Res je, da šol ni mogoče primerjati zgolj na podlagi rezultatov mature, so pa take primerjave precej bolj objektivne od izjave nekega dijaka: ''ej stari, na poljanah je ful bolj kul k na šubi, k ima una za anglo ful večje joške, sem vidu slike!"

P.S.: Na 'Irčeve' informacije se pa ne zanašaj preveč, ker je zadnji v liniji 'telefončkov'. Aja, glede anus pa verjamem, da je tvoj precej bolj zapolnjen
hysterical-1.gif

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Strašno, pokristjanjevanje v 8. stoletju je pa res odličen argument...mimogrede, na naših tleh so bili stoletja dolgo glavni nosilci učenosti ravno kleriki, natančneje tisti v samostanih. Razen nekaj pisarjev in seveda klerikov je bilo vse ostalo praviloma nepismeno...če se je že kdo šolal, se je v samostanih (tudi laiki), tisthi nekaj šol 'laičnih' (v narekovanjih, ker so tako molili, da bi jim tudi v slovenskih 'katoliških' šolah zavidali) po evropi je bilo v izraziti manjšini. Če malo pogledamo zgodovino...
grin1.gif

Je pa res, da še tako kreposten duhovnik podre več žensk kot ti
evil.gif
seveda ker so konkurenco potamanili.

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Štiblca, dej ne smeši se. Fakt je, da se dead meat. Ampak ti se tega ne zavedaš in klobasaš neumnosti. Glede anusa... Sem pretty sure da te očitno privlačijo dečki, bidibojlerji... Ali si pa tolk usmojen...
A veš, real life ni ena teorija za katero si slišal na sfaliranem faksu... Pa kaj bi ti govoril, pejt raje mamico vprašat. Pa laudana na sprehod odpel, da se ti ne bo ponečedil...

Aja, udelaženci procesa komunicirajo med sabo in tudi primerjajo... Za razliko od zgodovinarjev, ki samo brskate. Po kupu brezvrednega gnoja. Zato tudi imajo primerljive informacije. S terena. Ki niso olepšane s strani plačnikov oglasov.
Lej štibla, ko boš lahko prijatelju zaplodil ali rodil otroka in bo enkrat hodil v šolo boš dojel. Do takrat je pa še daleč. Kužatu pa be moreš... Mamici pa ne zgleda. Ostale se te pa izogibajo, vključmo s šiptarkami (ki niso izbirčne)...

Nazadnje urejeno:

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
No, mi smo teorijo uspešno uveljavljali v praksi, ker pa si očitno strokovnjak za šolstvo, nam pa seveda lahko obelodaniš svoje reference
grin1.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Ej, a lahko prosim svoje ideje pošlješ po mailu recimo na zavod za šolstvo? Po mojem se bodo smejali še leta 2025
aplauz.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Lahko svoje trditve o nasilnem šolanju, polnem prisile, tudi dokažeš ali zopet nekaj blodiš na pamet? Si kdaj obiskal katero od obeh 'kat' šol? Mimogrede, jaz sem na mb faxu enkrat celo bil. Še danes se smejim.

Versko šolanje je psihično nasilje.
Na katerem faksu si bil v mb? Nimamo samo enega...

In ti boš pametoval o izobrazbi, ko si 30 let študiral in to zgodovino, kjer samo knjige prebereš in ne rabuš nobene logike ali prakse.

hysterical-1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Nisem bral teme dlje od prvega posta. Tasca je jedino dala k sv stanislavu in v internat. Jedina pravi, da je sola tako zavozena, da je to nepojmljivo. Sama je imela rada kosarko, a so ji onemogocili vse aktivnosti v to amer. Tudi drugim so onemogocali izbiro, sprstitev po svoji zelji. Naj bi bilo kot v vojski, kjer te zlomijo in potem oblikujejo po svoje.

Je pa nas matematik sel tja ucit. [cenzura] je bil, kaj je pa ratal potem ne vem. Buci buci k si znal tole je miklavz pustu bonboncka zate. Wtf model? A bureka ni imel? Flase piva?

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik stieber pravi:

In ti boš pametoval o izobrazbi, ko si 30 let študiral in to zgodovino, kjer samo knjige prebereš in ne rabuš nobene logike ali prakse.

hysterical-1.gif

Dobro veš, o katerem faksu je govora
evil.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.765
6.750
113
pri taščici
Se bom vzdrzal komentarjev, ker ne morem verjeti kako smo fous tistim ki bolje speljejo maturo. Mogoce pa nekoc ugotovijo, da so se pri njih izobrazevali vw ljudje.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik stieber pravi:

hysterical-1.gif

Dobro veš, o katerem faksu je govora
evil.gif

A na lj faksu se učijo člene na pamet
sprasujem se.gif

Zanimivo.

Za zgodovino rabiš samo spomin in nič drugega, nobene logike, "pameti", prebereš, kar so drugi zapisali in to je to.

V bistvu je glede na današnje digitalizacijo tudi sam študij huda bedarija, ker samo klikneš in izveš v trenutku, kar te zanima.

Nobene posebne in zapleten razlage ne potrebuješ.

In za to jadnoæo si rabil 30 let, enopredmetni študij
hysterical-1.gif

In potem pa še napišeš diplomo o tematiki, ki nima nobene zveze z resno zgodovino.

Pravi si.