Citat:
Uporabnik sonick pravi:
Mislim, da se je bolše držat honde ko pa fiata..., če je že kaj od tega treba
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
Jaz sem prodajal SAABA 2001 letnik za slabe 4000€ pa nihče se ni javil........vi pa kle gledate neka jajca starejša pa 2000-3000€ jao ?
Citat:
Uporabnik mimika pravi:
Citat:
Uporabnik sonick pravi:
Mislim, da se je bolše držat honde ko pa fiata..., če je že kaj od tega treba
Kaj pa je narobe z fiat bravo? Imaš kakšne slabe izkušnje? Tista konkretno je več kot 1000€ ceneje, 3 leta novejša, ima več opreme, deli so cenej,... Honde so že vredu, ampak kot že povedano dosti precenjene, pa stare imajo slabo opremo...
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
bmw 740 si lahko kupis za ta denar, letnik 95, zakaj bi se mučil v audiju in volvu? iz koga se delas ti norca oz. cigav alter si?
Citat:
Uporabnik mimika pravi:
Letnik 2003? Zadnji letnik naj bi bil 2001 oz 2002.
"The Bravo/Brava was discontinued in Europe in late 2001, and replaced by the all-new Fiat Stilo, which was ultimately a sales flop in most countries where it was sold"
Kaj točno se je začel kvarit? Kaj misliš glede obupnega pleha? Je rjavel? Ker pleh ima v celoti pocinkan in še nisem zasledil, da bi kdorkoli mel probleme z rjo (razen, če je bil zaleten in slabo popravljen). Glede porabe pa naj bi bil 1.2 kar varčen ... žrl naj bi okol 6,5 (glede na podatki poraba.com), je pa res, da je mogoče 1.2 mal švoh za tak avto.
Citat:
Uporabnik trust pravi:
Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:
Niso ravno Ibize dokaj požrešni avti?
1.4 motor......6-7l/100km
1.6 motor......7-8l
1.8 motor pa različno min 7.5l-10l
Velja za mojo relacijo.
1.6 motor in 1.8 motor oba imel pred leti, ampak sta kr požrešna.
Citat:
Uporabnik Romzi pravi:
Citat:
Uporabnik trust pravi:
Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:
Niso ravno Ibize dokaj požrešni avti?
1.4 motor......6-7l/100km
1.6 motor......7-8l
1.8 motor pa različno min 7.5l-10l
Velja za mojo relacijo.
1.6 motor in 1.8 motor oba imel pred leti, ampak sta kr požrešna.
Ne vem no, Xsare z 1,4 ali 1,6 motorji žrejo tam nekje okrog 7 litrov, z mešano vožnjo (zna biti da 1,6 še celo kakšen deci manj).
Citat:
Uporabnik markoman pravi:
pri xsari je znano, da je 1.6 motor ful boljsi od 1.4, tudi po porabi. boljši navor, ne rabiš ga tolko terat ipd.
isto je pri fiat bravi. stran od 1.2 in 1.4, medtem ko je 1.6 zelo dober.
glede te astre pa, a nisi rekel, da rabiš 4 ali 5 vrat?