Ne vem no Panasonic CU-E12QKE je redna cena za ddv 1.169,00 €, Mitsubishi MUZ-DM35VA pa 789,90 €.
Sem na hitro preletel net in vidim, da Panasonica se je očitno spet treba znebiti in so popusti v smeri 30%
. Ni realno, pa vseeno.
Čeprav sem načeloma proti Panasonicu bi bil v tem primeru vseeno nasvet, da ne razmišljaj in ga vzemi. Edino glej, da boš imel zadaj korektnega uvoznika (Panasonika uvaža vsak ki ima 5 minut časa) in pa seveda monterja, ki ga boš lahko čez tri tedne še priklical. Tole kar dobivam letos informacije iz terena, ko za Bigbang in podobne montirajo Hrvati za pol cene, je v povprečju kar katastrofa. Seveda tudi kasnejše reklamacije pride reševati "že kdo" in na koncu ko vsi obupajo pride klic do domačih serviserjev/monterjev...
Spodaj pa še ena fotka nezadovoljne stranke... Razen tega, da je že pri montaži baje šlo "vse narobe" (od prahu, poškodovanja drugih predmetov, porisanih sten...) predvsem pa neodzivnost na kasnejši klic ko zadeva ni delovala tako kot bi naj. Mene je v osnovi zmotila sama montaža. Daleč od tega, da sam naredim vedno v piko in popolno, se pa poskusim temu približati. Tako kot tole spodaj pa ne vem no... Jaz nebi podpisal, sploh, ker je šlo za klimo v vrednosti blizu 1500€