Kateri WYSIWYG program za izdelavo spletne strani?

darkokoper

Pripravnik
6. sep 2007
65
0
6
Kateri program za izdelavo spletne strani, najhitrejši, najlažji za uporabo - nobeno znanje programskih jezikov, ne kakšen macromedia, frontpage...

hvala

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
nauci se xhtml in css.
potem tud v dreamweaverju ne bos napak delal in bo zgledalo tako kot hoces

druge ni...

Nazadnje urejeno:

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Expression mi je živce požrl totalno (kot Office 2007), pa sem prešaltal nazaj na FrontPage.

Moti me edino, da nima skoraj nobene podpore flashu in je treba marsikaj ročno vstavljat not. Pa koda je slabo očiščena. No sej je še par malenkosti, ampak za moje potrebe je dovolj.

Drugače pa v srednjih šolah delajo dijaki spletne strani pri računalništvu z Dreamweaverjem, tak da more že bit dovolj enostaven.

C152SLO

Fizikalc
21. avg 2007
1.444
1
36
Kaj to še obstaja ... adijo, 8 let že nisem delal nič z njim
rolleyes-1.gif

sloweb

Zelenc'
4. mar 2008
1
0
1
darkokoper

Sam sem sicer že več let uporabnik FrontPage-a. Toda če bi začel zdajle, bi verjetno raje uporabil Web Page Maker. To so sicer resda le prvi vtisi, tako da ne morem dati roke v ogenj zanj. Je pa enostaven in dobiš tisto, kar vidiš. Vsebuje tudi nekaj res lepih dizajnov, škoda je le to, da jih je malo. FrontPage jih recimo nima. Pa še zelo poceni je. Programa sicer nisem testiral dlje časa, zato ne poznam vseh njegovih muh. Povprečna ocena uporabnikov na naslovu Program za spletne strani - 4 nasveti za dober izbor programa

Nazadnje urejeno: