Kateri tobak kadite?

Robbit

Fizikalc
26. jul 2007
2.209
20
38
Tisti, ki si zvijate seveda. Jeba je, ker morš cel zavitek kupit, če hočeš probat. Kater je dober?

pozdrav.gif

Anamarija

Pripravnik
23. jul 2007
799
0
16
38
Bolj švoh so Drum White ali Bright Blue. Meni je všeč Golden Virginia. Pueblo mi je močan, rezek.

Zdaj so vsi začeli zvijati, ker je ceneje.
Sicer ne kadim
tongue-1.gif

kamela213

Fizikalc
9. mar 2011
1.102
45
48
jst sm dons kupu po dolgem času spet tobak za zvijanje in sicer drum bright blue, smoking blue rizle in svanove filtre. Tko sem se odloču ker skadim na dan 1,5 škatlice in upam da bom tko mal zmanjšal. Sam zgleda da sem se zaj.... ker anamarija pravi da je to bl švoh tobak...

SpaceMonkey

Pripravnik
11. avg 2007
761
3
18
Drum je meni zanič, ga nikoli nisem skadil več kot pol zavojčka, ko sem si ga včasih kupil malo za spremebo. Mi ima nek čuden žmoht. Odkar sem prvič pred slabim letom nazaj probal Pueblo, cigaret skoraj več ne povoham. Mogoče kupim škatlico na dva, tri mesece in še to le v primeru, da res nimam časa zvijat. Edino kar me pri Pueblu malo moti je, da je dokaj suh in tudi kvaliteta tobaka je malce upadla odkar se je začel bolj masovno prodajat ampak ni sile, je še zmeraj top. Drugače mi je dober tudi Golden Virginia, vendar ga že dolgo nisem kadil.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Ne vem za vas, ampak meni tobak za zvijanje ne more nadomestiti cigaret. Ga skadim, pa mi še vedno fali tisti "okus" po cigaretu. Ne vem, v čem je finta. Pa je v čikih 10x slabši tobak kot kupljeni za zvijanje.