Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Boljše, da se nosilci potrgajo, pa greš po druge, kot pa da se držijo kot klop in ti poškodujejo avto.
Off:
Drugače pa en nasvet, ki vam bo zelo dobrodošel, čeprav ni ravno direktno s temo...če vam žvižgajo nosilci, dajte poflikat čisto vse reže in utore. Najbolje z izolir trakom, če nimate drugega. Razlika je očitna za 100%. En utorček, pa žvižga, tako, da se ti skoraj zmeša
Bolje biti previden in se med vožnjo zavedat, da imaš nekaj na strehi, pa ne rint v garažne hiše...pusti avto na soncu... Kje je meja, da se lahko nosilec odtrga? Pri bočnem vetru? Pri srečanju z avtobusom? Pri nenadnem obvozu predmeta na cesti?
Thule so testirani v zelo resnih pogojih, zato jih ob obvozu ovire ne boš odtrgal. Moji so preživeli zadarsko burjo z 18-kilskim biciklom gor. Raje imam preverjeno robo. Sicer so tudi Zupanovi zelo kompaktni, sem jih imel in jim zaupal.
Naj bi v nekaj tednih ponovno prisli v hofer. Prejšnje sem kupil 120 dolge pa so prekratki. So dobili novega lastnika na alterju. Tokar kupim 135. Ob prvem nakupu sploz nisem bil pozoren.
In ja, obicajno hofer tudi ne muti ob takih dogodkih. Sek ze velikokrwt videl letake v trgovini ki so obveščali o vpoklicu.
prosil bi za mnenje, glede nakupa Thule FreeRide 532 nosilca za kolo.
Problem je v tem, da imam namreč prečke od firme G3 in me zanima, ali bo nosilec pasal gor, ali bodo potrebni kakšni posebni adapterji za pritrditev...
Pomembna je spodnja širina pod gumico. Tu imaš navodila kako se zmontira ta nosilec. Montaža s T vijakom v utor je prikazana na 5 strani. Dimenzije T vijaka je 30x24 mm. Glej tukaj
Pomembna je spodnja širina pod gumico. Tu imaš navodila kako se zmontira ta nosilec. Montaža s T vijakom v utor je prikazana na 5 strani. Dimenzije T vijaka je 30x24 mm. Glej tukaj
Če mam čas se potrudim. Po moje ne more biti problem, saj je vijak širok 24 mm in moraš pobrusiti samo milimeter na vsaki strani. Bi ti moral kak strojnik povedati če bo zaradi tega kaj narobe.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.