Midva imava istega kot si ga prilepil v prvem postu in je res dobr. Sicer imajo pa doma Miele že 15 let in je tak kot da bi ga kupil včeraj. Kakovostna znamka.
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
zakaj tako skrivajo moč sesanja?
Jst je nikjer ne najdem
Citat:
Uporabnik mcn pravi:
imam vorwerka 136 iz nemčije preko ebaya, lahek, tih, kvaliteta tako kot se šika, hepa kar v vrečki, po mojem best buy. + original deli so smešno poceni, če bi kdaj kaj crknilo (npr. glavni motor 49 €)
ta stari so imeli vorwerka 122 več kot 15 let brez ene okvare. Dali so dosti. jaz pa ne (300€)
Citat:
Uporabnik gas pravi:
Citat:
Uporabnik mcn pravi:
imam vorwerka 136 iz nemčije preko ebaya, lahek, tih, kvaliteta tako kot se šika, hepa kar v vrečki, po mojem best buy. + original deli so smešno poceni, če bi kdaj kaj crknilo (npr. glavni motor 49 €)
ta stari so imeli vorwerka 122 več kot 15 let brez ene okvare. Dali so dosti. jaz pa ne (300€)
No ja 136 pa nima hepa filtra v vrečkije kar zraven. 140 je pa na vrečki ja...
Aja pa še to...sam kupje vrečke v Nemčiji so veliko cenenjše kot pri nas
Citat:
Uporabnik tomko030 pravi:
Moč motorja je odvisna od oblike sesalne turbine oz. od izkoristka le-te in je zato tudi ne navajajo.
Citat:
Uporabnik Guinness pravi:
Zdravo, prosim za pomoč pri nakupu sesalnika za doma. Cena tam od 100 - 150 eur. Pogoji, da je močan, tih, hepa filter. Vodni odpadejo
Imel sem tega: http://www.ideo.si/a/sesalnik_z_vrecko_FC_9174_Philips
in mi je bil super samo se zgleda ne dobi več in so najbrž novi modeli sedaj zunaj. torej prosim za pomoč
Citat:
Uporabnik Megapixel pravi:
Citat:
Uporabnik Guinness pravi:
Zdravo, prosim za pomoč pri nakupu sesalnika za doma. Cena tam od 100 - 150 eur. Pogoji, da je močan, tih, hepa filter. Vodni odpadejo
Imel sem tega: http://www.ideo.si/a/sesalnik_z_vrecko_FC_9174_Philips
in mi je bil super samo se zgleda ne dobi več in so najbrž novi modeli sedaj zunaj. torej prosim za pomoč
Pravkar kupil takšnega rdečega Philipsa v rumeno zelenem trgovcu v BTC. Majhen, priročen, tih, močan, standardne vrečke s-bag (širok asortima za različne namene, ugodna cena, vedno povsod dobavljive), dolg priključen kabel, dobra vodljivost, priročen ročaj za prenašanje, dober trikoten nastavek in stepalna krtača. Po prvih čistilnih akcijah sem zelo zadovoljen. Alternativa so bili le dražji Elektroluxi.