Citat:
Uporabnik brgo pravi:
Me prav zanima kateri japonci delajo po spisku 500 jurjev+ tako kot passati prejšnje generacije...
A to je resno vprašanje?
Citat:
Uporabnik brgo pravi:
Me prav zanima kateri japonci delajo po spisku 500 jurjev+ tako kot passati prejšnje generacije...
Citat:
Uporabnik Stupo pravi:
Iščem "nov" avto, z avtomatsko klimo, ESPjem, dokaj poskočnim motorjem (npr. pod 11sek do 100km/h) in čim nižjo porabo, oziroma zanesljiv avto, pri katerem bo čim manj stroškov. Oblika niti ni pomembna, cena pa največ do 6000eur.
V mislih imam npr:
Laguno 1.9dci letnik 2005 (motorji niso ravno bulletproof)
BMW 318TD compact l.02, 03 - s tem avtom nimam nikakršnih izkušenj
BMW 525D letnik 02, 03
Peugeot 406 coupe 2.2HDI - kakor berem po forumih je ta motor problematičen
VW Passat 1.9TDI 96KW
Seat Leon Top Sport
...
Kateri avto bi bil najboljša odločitev?
Pri Lagunah naj bi bili motorji izboljšani po oktobru 2003.Citat:
Uporabnik drmr pravi:
Mene tud zanima kako se obnese Laguna 1.9dci letnik 2004-2005.En prodajalc mi je reku da turbine crkujejo tud na 3000km pa sem imel občutek da je zato reku ker je imel on samo eno z bencinskim motorjem.Zanima me tud če kaj rjavijo in kakšni so stroški vzdrževanja.pa če kdo ve kje bi se dalo kakšno dobro dobit z čim več opreme
Citat:
Uporabnik Stupo pravi:
Kakšni pa naj bi bili problemi z 2.2HDI motorjem, naj bi bilo nekaj v zvezi z vztrajnikom in kakor sem videl naj bi bile malenkost problematične šobe, drugače jih pa kar hvalijo.
Za BMW 525D sem našel tudi kar veliko okvar, sploh pri 250.000km+
Potem pride v ožji izbor le Passat 96KW in Laguna 1.9dci l.2005+.
Citat:
Uporabnik Sheriff pravi:
Citat:
Uporabnik Stupo pravi:
Kakšni pa naj bi bili problemi z 2.2HDI motorjem, naj bi bilo nekaj v zvezi z vztrajnikom in kakor sem videl naj bi bile malenkost problematične šobe, drugače jih pa kar hvalijo.
Za BMW 525D sem našel tudi kar veliko okvar, sploh pri 250.000km+
Potem pride v ožji izbor le Passat 96KW in Laguna 1.9dci l.2005+.
HDI 2.2 je zelo problematičen in kvarljiv, pa tudi za 2.0 HDI v 407 ti ne morem reči da je kaj boljši, nažalost
Citat:
Uporabnik Sheriff pravi:
Pa še to: Poznam tudi možakarja ki dela na sprejemu klicev v AMZS-ju in Peugeot je kar v vrhu kvarljivosti takoj za VW, Seatom in Audujem. (ne govorim o statistiki ampak o realnem stanju)
Pa nisem oseba ki imam najboljši avto na svetu in moj je oh in sploh
LP:S
Citat:
Uporabnik Stupo pravi:
Potem lahko pri teh dveh pričakujem, da bi prišel do kakšnih 300.000km brez večjih težav?
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
kot prvi, piđojev se niti pod razno ne proda največ, so pa vseeno top šit roba.
kot drugo pa se za merjenje nečesa ponavadi uporabljajo neka povprečja in ne število prodanih enot.
in kot tretje, nokia je zadnja leta top krš roba. drži ko pribito
Citat:
Uporabnik vincent pravi:
Citat:
Uporabnik Stupo pravi:
Potem lahko pri teh dveh pričakujem, da bi prišel do kakšnih 300.000km brez večjih težav?
Si me nasmejal
Ti avti letnika, ki ga iščeš, že imajo vsaj 300.000 km (ne glede kaj kažejo števci)..tako da...do 500.000 km boš prilezel.