Ni Asko od Gorenja znamka.?
Evo, ko Miele še za burek nima:
ななめドラム洗濯乾燥機 NA-VX900BL/R | 商品一覧 | 洗濯機・衣類乾燥機 | Panasonic
パナソニックのななめドラム洗濯乾燥機NA-VX900BL/Rの特長を紹介します。液体洗剤・柔軟剤 自動投入、2度洗いモード、温水機能、スマホで洗濯、ヒートポンプ乾燥、「ナノイー X」を搭載した最上位モデルです。panasonic.jp
Jaz sem imel nekaj časa enako logiko. Potem smo (sicer za najemniško stanovanje) kupili najcenejšega Beko pomivalca, ravno zaradi garancije. Teta, ki je tam živela se mi je ves čas pritoževala, kako slabo to opere, da mora v polovici primerov še na roke splakovat.. Torej, kaj ti pomaga 5 let garancije, če ne opravi dela, kot bi moral..moja filozofija pri takih nakupih:
kupi najcenejšega s 5letno garancijo.
če ga po 5letih vržeš stran, kupiš novega in še ostane ti, kot če bi pred 5leti kupil superduper stvar. (recimo 350e proti 800e), pa maš čez 5 let spet novega.
programi kaj nucaš so 30/40, 60,95/90. ostalih načeloma ne.
štroma ne boš nikol toliko prišparal, da si prideš z nakupno ceno noter. (a+++++++)
vode ti superduper porabijo občutno premalo, da bi blo vredu oprano (nekdo tu gor je razlagal da v stroj za 800+e vliva 1,5litra vode zraven)
perejo zaradi ekologije predolgo. (tu gre predvsem za pomivalce).
na koncu so vsi isto sraje, vsi šparajo, sosed je dobil pri gorenje cev za vodo tako, da ni šans, da bi zdržala 5 let, je rajši staro ponucal, ker je bila bolj kvalitetna.
On ima rang 600 eur.Jst mam doma stroj vreden 1700...tako da sploh ne bom komentiral...Počakajmo, da Milefan vskoči s pojasnilom, kateri stroj je ohinsploh, da pere fantastično in mu ni žal zanj 1750 Eur.
Mene mika Miele, samo skrbi me, 2 letna garancija + cena je 800+€
Hvala za predloge
LP
Zupanc mi je uredil Miele stroj in sušilca po cca 700€. Pokliči in se zmeni.
Z zanimanjem prebiram temo. Pri nas zaenkrat še dela (tuli, kot da bi pristajal bombnik... sem že hotel dati posnetek v Boeing 747 zletel s steze). Diagnoza oz. predračun je pa še večji.Zdravo ekipa, tudi naš je shodil..... ležaj, 9 let Gorenje. Govoril s servisom, da se sploh ne da menjat ležaja, samo celo kadico, cena 172€.
Mi isto. Šli ležaji na nekje 7-8 let starem Indesitu. Glasen ko hudič. Menjava neekonomična predraga. Smo že naročili tega: https://www.harveynorman.si/pralni-stroj-hoover-hw-28ambs-1-sZ zanimanjem prebiram temo. Pri nas zaenkrat še dela (tuli, kot da bi pristajal bombnik... sem že hotel dati posnetek v Boeing 747 zletel s steze). Diagnoza oz. predračun je pa še večji.
Ima kdo izkušnje kako hitro ležaj "crkne do konca"? Oz. menjaš stroj zaradi tega, ker ga ne moreš več poslušat?
In kako se obnese ta znamka?Mi isto. Šli ležaji na nekje 7-8 let starem Indesitu. Glasen ko hudič. Menjava neekonomična predraga. Smo že naročili tega: https://www.harveynorman.si/pralni-stroj-hoover-hw-28ambs-1-s
Zaenkrat še ne vem, ker še čakamo na njega. Po internetu kar hvalijo Hoover. Ima pa 5 let garancije, kar mi je zelo pomembno. Je pa na splošno tudi pri pralnih strojih, kar malo slabša izbira zaradi čip krize. Je bilo povedano tudi po radiu ta teden.In kako se obnese ta znamka?
Ko je boben prazen, primi z rokami in ga poskusi premakniti gor in dol. Tako ugotoviš zračnost ležaja. Če se premika par milimetrov, še ni sile. Večja težava je spuščanje vode skozi ležaj. Ponavadi po ohišju navzdol in mimo motorja, kot pri mojem. Sedaj je odvisno od nerodne konstrukcije nosilca po katerem se voda preusmeri do navitja motorja.Z zanimanjem prebiram temo. Pri nas zaenkrat še dela (tuli, kot da bi pristajal bombnik... sem že hotel dati posnetek v Boeing 747 zletel s steze). Diagnoza oz. predračun je pa še večji.
Ima kdo izkušnje kako hitro ležaj "crkne do konca"? Oz. menjaš stroj zaradi tega, ker ga ne moreš več poslušat?
In če ti bo bog ne daj nepopravljivo crknil boš na novega čakal spet XY dni? Pa na rezervne dele?Zaenkrat še ne vem, ker še čakamo na njega. Po internetu kar hvalijo Hoover. Ima pa 5 let garancije, kar mi je zelo pomembno. Je pa na splošno tudi pri pralnih strojih, kar malo slabša izbira zaradi čip krize. Je bilo povedano tudi po radiu ta teden.
Hvala.Ko je boben prazen, primi z rokami in ga poskusi premakniti gor in dol. Tako ugotoviš zračnost ležaja. Če se premika par milimetrov, še ni sile. Večja težava je spuščanje vode skozi ležaj. Ponavadi po ohišju navzdol in mimo motorja, kot pri mojem. Sedaj je odvisno od nerodne konstrukcije nosilca po katerem se voda preusmeri do navitja motorja.
Odpri zadaj pokrov ohišja in preveri sledove spuščanja vode.
Tuleči ležaj zdrži še precej časa.....
Ga ima tud moja sodelavka.Ga ne more prehvalit.Njen je 10kg.Vse na dotik brez gumbov.Upam,da boš tudi ti z njim zelo zadovoljen.Zaenkrat še ne vem, ker še čakamo na njega. Po internetu kar hvalijo Hoover. Ima pa 5 let garancije, kar mi je zelo pomembno. Je pa na splošno tudi pri pralnih strojih, kar malo slabša izbira zaradi čip krize. Je bilo povedano tudi po radiu ta teden.
Moj nečak ima takega Hooverja za profesionalno uporabo, laufa ga nekajkrat dnevno in ga samo hvali.Mi isto. Šli ležaji na nekje 7-8 let starem Indesitu. Glasen ko hudič. Menjava neekonomična predraga. Smo že naročili tega: https://www.harveynorman.si/pralni-stroj-hoover-hw-28ambs-1-s