Kateri poceni laserski printer s poceni tonerji?

NoviC

Pripravnik
11. jun 2008
278
0
16
Zanimajo me vaše izkušnje z laserskimi tiskalniki in katrega se splača vzeti. Da ni predrag in da niso dragi tonerji. Skratka best buy...

Kaj priporočate in kje ste kupili?

Lp

gr69

Guru
15. dec 2009
11.640
2.690
113
še v SLO - ampak komaj
prvo odgovori na dve-tri vprašanja (predvsem sebi):

1. barvno ali black&white
2. predviden izpisi na mesec ("poraba")
3. samo "printer" ali "ALL IN WONDER" (npr. + scanner + fax + kopirc + coffemachine) (pa ne da navijam za ALL IN WONDER - je pač opcija)

Sentinel

Zelenc'
16. mar 2009
2
0
1
z barvnimi laserji je ponavadi tako, da če hočeš poceni printanje moraš pljunit nekaj 1000 € za napravo, kar pa se splača samo če veliko printaš.

Tale opcija k jo omenja jgfd se sliš zanimiva, bom jest v firmi tole mal naprej povedal, hvala!

Domen

Pripravnik
24. jul 2007
207
0
16
sam se si po doooolgem gledanju in premisleku odlocil za Kyocera C5100DN! Prej sem imel samo HP pa Epson in podobno a ko sem zagledal to posast sem vedel kaj je to kvaliteta ! Kupil sem ga pa v Avstriji z dostavo me je prisel 170eur ceneje kot v Slo!

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.118
6.947
113
pri taščici
Evo tudi sam se ne bi branil podobnega nasveta.
v enem mesecu smo dali za kpl tonerje za xeroxa njegovo (printerjevo) 2x nabavno vrednost. res da so večji, ampak vseeno, priložene smo spraznili v nekaj mesecihh.

Kupili bi še enega (na firmo) tokrat je pogoj:
ČB laser,
mreža, (po možnosti preko WL ključka?)
tiskanje cca 1000 strani mesečno.

Med katerimi modeli naj izbiram , dane bom vsak mesec dal toliko za tonerje kot za printer

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Samsung ima kar pestro izbiro neoriginalnih tonerjev. Nam doma in v službi delujejo brez problema, tudi nobenih resetiranj ni potrebnih.

Domen

Pripravnik
24. jul 2007
207
0
16
sam sem nabavil prah za polnjenje za 15€ in deluje! za posel in tiskanje racunov je super..

tomi

Guru
1. sep 2007
18.697
9.913
113
40
MB
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Evo tudi sam se ne bi branil podobnega nasveta.
v enem mesecu smo dali za kpl tonerje za xeroxa njegovo (printerjevo) 2x nabavno vrednost. res da so večji, ampak vseeno, priložene smo spraznili v nekaj mesecihh.

Kupili bi še enega (na firmo) tokrat je pogoj:
ČB laser,
mreža, (po možnosti preko WL ključka?)
tiskanje cca 1000 strani mesečno.

Med katerimi modeli naj izbiram , dane bom vsak mesec dal toliko za tonerje kot za printer

zakaj se to ne razmisli že pred nakupom prvega tiskalnika ?
bonk.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.118
6.947
113
pri taščici
Sem "kupca" opozoril (info dobil tule), pa me niso ravno preveč poslušal.
Zdaj pa jamrajo, ker so dal za MFC 200, za tonerje pa 400