Citat:
Uporabnik keber pravi:
Pravi taprvi, da črt še ni. Pa tudi če so, finalno plast se lahko postavi tudi pol leta kasneje ali še več. Vmes pa laufa promet.
Od Lenarta do odcepa za Malečnik so črte že, asfaltna površina pa katastrofalna.
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Pravi taprvi, da črt še ni. Pa tudi če so, finalno plast se lahko postavi tudi pol leta kasneje ali še več. Vmes pa laufa promet.
Citat:
Uporabnik YuGec pravi:
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Od Lenarta do odcepa za Malečnik so črte že, asfaltna površina pa katastrofalna.
Nevem ... ampak... zakaj točno bi na ne-finalni plasti bile črte?Citat:
Uporabnik keber pravi:
No, saj pravim, finalne plasti verjetno še ni.
Citat:
Uporabnik Apachi pravi:
Trdi namreč, da je pomurska avtocesta kvalitetno zgrajena.
Kupu voznikov so prepovedali parkirat na kupu mest v centru Lj (recimo), ne da bi jim poiskali alternativo. Zakaj bi držaa iskal alternativo kamionarjem? Naj parkirajo po predpisih ali pa plačajo kazen.Citat:
Uporabnik mac77 pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
In kaj ma minister veze s tem? Policaji so krivi, naj pač kaznujejo napačno parkirane. Nasploh kamionarjem pustijo, kar hočejo - samo poglej si, kako parkirajo na počivališčih. Tudi mrtve smo imel zaradi tega ... Policaji pa nič.Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Včeraj so ga k2urcali zaradi prepovedi vožnje ob vikendih v prekmurju.POsledica šleparji vsepovsod po MB.
Je pa včerej lepo zaj... Dars, ko je jasno in glasno povedal, da je prkemurska AC preozka in ne narejena po načrtih ... Očitno se bodo še glave kotalile.
najprej jim je potrebno najt mesto ce ne morejo vozit, ne pa samo prepovedat nadaljno voznjo.Brez razmisljanja se z enega problema rine v drugega
A ne bi morala biti že lani?Citat:
Uporabnik keber pravi:
Mogoče bi o vsem tem govorili, ko bo avtocesta odprta za ves promet?
Citat:
Uporabnik Matko pravi:
A ne bi morala biti že lani?Citat:
Uporabnik keber pravi:
Mogoče bi o vsem tem govorili, ko bo avtocesta odprta za ves promet?
Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:
Zakaj pa potem vlečejo črte če še ni zadnjega sloja? preprosto vprašanje ki se ti zastavi če malo razmišljaš z glavo. Res me zanima, ne delam se norca. Ker mi ne gre skupaj
Citat:
Uporabnik YuGec pravi:
Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:
Zakaj pa potem vlečejo črte če še ni zadnjega sloja? preprosto vprašanje ki se ti zastavi če malo razmišljaš z glavo. Res me zanima, ne delam se norca. Ker mi ne gre skupaj
Mah tam ko so črte, je zadeva končana.
Sicer pa je gradnja namerno "kvalitetna", da imajo firme potem kaj za delat z vzdrževanjem. Vzdrževanje je tudi masten denar.