Kateri mobilni ponudnik?

Bajkman

Majstr
23. jun 2010
3.706
157
63
To je naročniško razmerje. Seveda gre lahko preneseš številko.
wink-1.gif

Mr_NO

Majstr
18. avg 2007
1.376
247
63
malce off topic, Bajkman pravi "Simobil omrežje (super pokritost)...". No to ne bo držalo. Imam vsa druga omrežja, razen Simobila, pa kraj ni tako majhen. tako da...

Bajkman

Majstr
23. jun 2010
3.706
157
63
Generalna pokritost Simobila je odlična. Seveda pa so mikrolokacije možne pri vseh. Nimata pa Simobil ali Telekom celotnih področil nepokritih, kot je to vsaj do pred kratkim bilo pri Telemachu.

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.306
4.124
113
BOB u fali da nima LTE lahko tudi omejenega . Vsekakor bi marsikje boljše delalalo kot brez. Prednost je LTE 800 Mhz

map

Guru
6. jul 2008
7.848
1.961
113
najrajš na babi
Bob je čist super zadeva. Nizkocenovnik, ki za plačan denar nudi veliko. Ne more pa vsega imeti, ker potem lahko glavno blagovno znamko ukinejo. Fora je v tem, da mobilna telefonija na splošno ni poceni. Recimo neki simobil ali telekom paketi so hitro čez 20 EUR. Pa štiričlanska familija, pa je to skoraj stotaka mesečno, 4x 9,9 na bobu je pa pod 40 EUR. V tem je finta. LTE je sicer super zadeva, ampak dejansko lahko prav pride šele na lokacijah, kjer fiksni priključek ni možen in zadevo uporabljaš kot primarni internet priklop. Za samo mobilno brskanje, mail facebook, skype, viber ipd na telefonu je pa 3g čisto dovolj. Se pa strinjam.da razvoj teče naprej in če že obstaja tehnologija, zakaj je nebi imeli.

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.306
4.124
113
Caki imam na enem Usim kartico velikost nano pa ne dela
Kakšen sms poslati mogoče ???

map

Guru
6. jul 2008
7.848
1.961
113
najrajš na babi
Borovica, dej kej več povej. se pravi je LTE na Bobu. kako prit do usim, so vse nove kartice Usim in imaš LTE. Ali lahko to dobijo vsi ali samo izbranci, itd?

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Novi paketi kartic v prodaji imajo že Usim kartice in se načeloma začnejo z 89386406xxxx...nadomestne kartice pa mislim da še niso na voljo...te kartice podpirajo 2g, 3g, 4g vendar je hitrost omejena.
Lpb

map

Guru
6. jul 2008
7.848
1.961
113
najrajš na babi
Pa se kje to na paketu v štacuni vidi te serijske številke? verjetn bi potem blo boljše preko neta naročit. Je verjetn bolj fišna zaloga.

Nazadnje urejeno:

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
mislim da se na paketu ne vidi,.. bolj frišna zaloga bi morala biti preko neta,..
b

Fadil

pimpL
20. jan 2010
8.977
7.314
113
Tudi sam bom v kratkem zaradi določenih razlogov zapustil T-2 in zato prav tako kot 8888 razmišljam o novem ponudniku. Trenutno pri T-2 plačujem 8-9€ za neomejene klice v SLO, free SMS in free MMS. MMS mi v 95% ne deluje. Želim imeti podoben paket, seveda za čim manj denarja. Tisti Carski BOB se mi zdi kar v redu, ne vem pa kako je s temi enotami. Sam sem povprečen uporabnik mobilne telefonije, tako da praktično telefon uporabljam v glavnem za klice, občasno kakšen SMS, MMS (če dela), prenos podatkov pa redko.
Torej, kaj bi bilo najbolj primerno zame?

Lp

Gizmo

Pripravnik
26. feb 2008
74
0
6
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Tudi sam bom v kratkem zaradi določenih razlogov zapustil T-2 in zato prav tako kot 8888 razmišljam o novem ponudniku. Trenutno pri T-2 plačujem 8-9€ za neomejene klice v SLO, free SMS in free MMS. MMS mi v 95% ne deluje. Želim imeti podoben paket, seveda za čim manj denarja. Tisti Carski BOB se mi zdi kar v redu, ne vem pa kako je s temi enotami. Sam sem povprečen uporabnik mobilne telefonije, tako da praktično telefon uporabljam v glavnem za klice, občasno kakšen SMS, MMS (če dela), prenos podatkov pa redko.

Če boš menjal s tem go kreš s T-2 tudi ponudnika interneta, tv in klasicne telefonije se ti pomojem najbolj splača na Telemach. Vzameš paket, maš kot nov naročnik 1 € naročnine za 3 mesece, mobilno pa vzameš paket VEČ, ki je za naročnike 4 € in dodatno za 4 € neomejene klice.

Lp

fikus

kaktus
23. apr 2008
2.528
14
38
Daleč najceneje te pride Izimobil-enako tudi Šparmobil vendar moraš tam komplicirati z nakupi kartic pri njih.
1500 enot je 6,9 evra.

Imaš dobro omrežje in enote lahko porabljaš po svoje za karkoli(klice, SMSe, MMSe, MB).

Bob ima slabše omrežje, če pa še redno pošiljaš MMSe se pa sploh ne splača.

fikus

kaktus
23. apr 2008
2.528
14
38
Citat:
Uporabnik map pravi:
Pa štiričlanska familija, pa je to skoraj stotaka mesečno, 4x 9,9 na bobu je pa pod 40 EUR. V tem je finta.

Zakaj bi plačevali 39 evrov za nekaj kar lahko pri Izimobilu dobite za 28 evrov pa še MMSe imate vključene???
confused-1.gif

11 evrov prihranka mesečno pa imate celoletno vinjeto zastonj pa še enkrat greste lahko vsi na pico.
cheer.gif