Tja grede Jesenovac, Nazaj Gradiska. Je google maps kazal nazaj pol krajso kolono, ni pa videl, da so odprli uno cesto oba pasova proti meji, kar pomeni da je bilo 2x tok dolga kolona, plus jebeni kamioni. Aja uradne info so kazale do 1 uro cakanja.na keri bosanski meji si čaku? gradiška?
Če primerjam s 13 let starim Japoncem, po katerem me je kriz bolel in sem pripeljal domov izčrpan, so L&K usnjeni zici v Superbu zame raketa.še dobro, da nimaš zares udobnega avta namesto čeha, bi še danes želel čakati na bosanski meji
Uradne informacije so vedno x2, vsaj. Me je že dvakrat na Jelšanah izučilo.Tja grede Jesenovac, Nazaj Gradiska. Je google maps kazal nazaj pol krajso kolono, ni pa videl, da so odprli uno cesto oba pasova proti meji, kar pomeni da je bilo 2x tok dolga kolona, plus jebeni kamioni. Aja uradne info so kazale do 1 uro cakanja.
Le hec je bilČe primerjam s 13 let starim Japoncem, po katerem me je kriz bolel in sem pripeljal domov izčrpan, so L&K usnjeni zici v Superbu zame raketa.
Nisem pa se v tej ligi kot ti valda, ki imas izkusnje z res udobnimi avti, pa verjetno 13 let starega nizji srednji razred se vozil nisi.
V soboto na Vinici je Google kazal 51 min zastoja, val 202 pravi uro in pol. Postopoma se je čas na Google podaljševal. Pol pa sem upošteval maps in se peljal skozi hosto par km in prišel do kolone 10 m pred prehodom.
Pa se vprašanje, imam idejo se vračt preko BiH iz Splita. Livno, Bihac. Kolk se lahko pričakuje čakanja v petek zvečer za vstop na Hrvaško?
Zgleda sem imel prav. To se mi zadnje čase pogosto dogaja.Štartaš super zgodaj v petek ali pa v petek popoldne. Čakal boš itak na meji z Bosno.