Citat:
Uporabnik WeWatchingYou pravi:
kateri tv - prvič slišimCitat:
Uporabnik Alioth pravi:
Si probal oba playerja na istem vhodu? Moj TV ima za vsak vhod svoje nastavitve slike.
Panasonic TX-P50S10E
Citat:
Uporabnik WeWatchingYou pravi:
kateri tv - prvič slišimCitat:
Uporabnik Alioth pravi:
Si probal oba playerja na istem vhodu? Moj TV ima za vsak vhod svoje nastavitve slike.
15.- EUR in brezplačna poštnina?Citat:
Uporabnik TMJ pravi:
evo dobil tega: http://www.ebay.de/itm/300923202273?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649
Citat:
Uporabnik JosipBroz pravi:
Uporabnik TMJ pravi:
evo dobil tega: http://www.ebay.de/itm/300923202273?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649
Daj poročaj kako se obnese. Me prav zanima.
Citat:
Uporabnik JosipBroz pravi:
Uporabnik TMJ pravi:
Daj poročaj kako se obnese. Me prav zanima.
imaš slabo sd kartico. Imel podobne probleme, dokler nisem zamenjal. Sedaj je pa vredu.Citat:
Uporabnik Dumber pravi:
1. Sistem totalno nezanesljiv, večkrat se mi je pojavlo da nekega fajla ne najde in se sploh ne boota. Gledaš v petek dela bp, prideš v soboto, da bi spet nekaj pogledal pa se več ne zažene, ni vredno te zajebancije.
Citat:
2. Grafični vmesnik xbmx šteka za pop....
3. Filmi ne delujejo gladko ampak včasih za kako milistotinko sekunde zašteka, marsikdo tega ne opazi jaz sem večkrat.
Citat:
Uporabnik Dumber pravi:
Sem nabavil rasbpery pi, open elec xbmc. In sem neverjetno nezadovoljen z zadevo.
1. Sistem totalno nezanesljiv, večkrat se mi je pojavlo da nekega fajla ne najde in se sploh ne boota. Gledaš v petek dela bp, prideš v soboto, da bi spet nekaj pogledal pa se več ne zažene, ni vredno te zajebancije.
3. Filmi ne delujejo gladko ampak včasih za kako milistotinko sekunde zašteka, marsikdo tega ne opazi jaz sem večkrat.
Tako da jaz se bom zadeve hitro losal, mislim da je rasbpery pi zaenkrat prešvoh.
lp
Citat:
Uporabnik doto pravi:
imaš slabo sd kartico. Imel podobne probleme, dokler nisem zamenjal. Sedaj je pa vredu.Citat:
Uporabnik Dumber pravi:
1. Sistem totalno nezanesljiv, večkrat se mi je pojavlo da nekega fajla ne najde in se sploh ne boota. Gledaš v petek dela bp, prideš v soboto, da bi spet nekaj pogledal pa se več ne zažene, ni vredno te zajebancije.Citat:
Vsaka čast, če to opaziš. Pri 24fps traja en frame 42msRes pa da dosti pomaga in je čisto druga izkušnja, če imaš AV reciver, ki zna sam dekodirati avdio, da se ni treba matrat rPi-ju
Citat:
Uporabnik Dacho pravi:
Tega je kot solate, od 50 do 200€
Jaz ti lahko povem, da nisem zadovoljen z WD TV Live, zadovoljen pa sem z Boxee Box in Apple TV (jailbreak-ana 2.generacija). Glede na to, da se ne spoznaš, potrebuješ nekaj kar bo delalo. Lahko kupiš tudi Raspberry PI z naloženim vsem sranjem in ti bo delalo.