Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Morda bo komu pomagalo in si bo prihranil kakšno uro iskanja rešitve: na V88 sem nadgradil Kodija 16 na 17-ko. Povsod je pisalo, da greš v Play in daš posodobi, ki pa ni prijel. Potem sem potegnil dol apk in isto namestitev ni bila uspešna. Dejansko moraš odinštalirat serijski Kodi 16 in potem gre inštalacija preko Google Playa normalno čez. Zakaj? Baje je ta serijski "prilagojen" s strani proizvajalca in zato posodobitev ne deluje, če je gor ta verzija.
Dodatke in nastavitve je seveda potem potrebno na novo namestit.
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
Po mojem je to "fail",ker sem ugotovil da nadgrajevanje kot smo ga bili vajeni pred 10,15 ali 20 leti. ne gre več, zdaj se skoraj vse zamenja na 2 leti in ni več nič kompatibilno. Vsaj takšne imam izkušnje v službi.
Citat:
Uporabnik Tomsonman pravi:
ynos: za HTPC nima smisla vlagat preveč, sploh če se ne bo gejmalo, kar nima smisla, za to kupiš raje konzolo. Pomembno je da imaš dobro ohišje,ki je tiho, dobro zračeno, tih napajalnik, kakšen Intel i3 je vrh glave za leta in leta, 4GB RAM taktudi, najmanjši SSD ... Za 300€ dobiš super HTPC za naslednjih 10 let.
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Uporabnik Tomsonman pravi:
ynos: za HTPC nima smisla vlagat preveč, sploh če se ne bo gejmalo, kar nima smisla, za to kupiš raje konzolo. Pomembno je da imaš dobro ohišje,ki je tiho, dobro zračeno, tih napajalnik, kakšen Intel i3 je vrh glave za leta in leta, 4GB RAM taktudi, najmanjši SSD ... Za 300€ dobiš super HTPC za naslednjih 10 let.
Tenks. i3 bo torej dovolj za gladko prebavljanje 4k (50GB+) filmov?
Točno tako! Še dobro da ni privlekel "10 let" star i7...Citat:
Uporabnik dune pravi:
Če vzameš zadnjo generacijo (Kaby Lake), ki ima podpo za strojno dekodiranje 4k HEVC, bi bil tudi Pentium vredu. Samo rabiš predvajalnik, ki to podpira.
Citat:
Uporabnik brunobruno pravi:
Točno tako! Še dobro da ni privlekel "10 let" star i7...Citat:
Uporabnik dune pravi:
Če vzameš zadnjo generacijo (Kaby Lake), ki ima podpo za strojno dekodiranje 4k HEVC, bi bil tudi Pentium vredu. Samo rabiš predvajalnik, ki to podpira.