Kateri klovn vas bo letos obdaroval?

nekdo

Pripravnik
22. jan 2008
949
2
16
Včasih je bil le en lik - Dedek Mraz, potem pa se mu je pridružil še klovn z rdečo kapo, imenovan Božiček. Ta nedvomno zelo zelo prevladuje.

Bo prvoomenjeni sploh kakšnega obdaroval?
Kakšni so vaši občutki, ko vsako leto več ljudi zadnje tedne decembra z nošenjem rdeče kape izigrava božička ?
Mislite, da ti modeli kakšnega obdarujejo, ali le hočejo ostalim dopovedati, da je klovn z rdečo kapo edini zveličavni klovn za december?

pumaX

Fizikalc
5. sep 2007
2.183
0
36
Maribor
Obišči stran
Citat:
Uporabnik nekdo pravi:
Včasih je bil le en lik - Dedek Mraz, potem pa se mu je pridružil še klovn z rdečo kapo, imenovan Božiček. Ta nedvomno zelo zelo prevladuje.

Ravno obratno... bil je Božiček, pa se mu je pridružil klovn Dedek Mraz
evil.gif

Božiček pa itak da vsako leto kaj prinese. Pa zeloooooo so lepi tisti dnevi - če si jih le znaš narediti s svojimi bližnjimi
cool-1.gif

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Pri nas sta bila vedno Miklavž (doma) in Dedek Mraz (služba staršev).

Zame je ostal pravi še vedno samo Miklavž, čeprav jaz nimam več nobenih vez s cerkvijo. Datumsko mi je tudi bolj všeč kot Dedek Mraz.

Božiček zame nima nobene vrednosti, razen da mi gre že na bruhanje njihovo plezanje po balkonih na vsaki drugi hiši in prebijanje mimo božičkov takih in drugačnih v trgovinah. Pa samo eno čokolado bi rad kupil.
jezen.gif

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
Meni je čisto vseeno, kater od teh možiclov me obdari, vsakega darila sem vesela.
smile-1.gif

nekdo

Pripravnik
22. jan 2008
949
2
16
Nam prišepneš (glede na to, da imaš izgleda izkušnje z obema), kateri je bolj obdarjen?

Beri pozorno: bolj obdarjen, ne kateri bolj obdaruje...
evil.gif

zomirp

Fizikalc
20. maj 2008
2.993
0
36
Lj - Vič
Citat:
Uporabnik nekdo pravi:

Bo prvoomenjeni sploh kakšnega obdaroval?
Kakšni so vaši občutki, ko vsako leto več ljudi zadnje tedne decembra z nošenjem rdeče kape izigrava božička ?
Mislite, da ti modeli kakšnega obdarujejo, ali le hočejo ostalim dopovedati, da je klovn z rdečo kapo edini zveličavni klovn za december?

Klovn je Dedek mraz (komunistična kontra Božičku).
Je pa tako, da so Dedka mraza v jugi vsiljevali vsa leta (odkar pomnim).
Ameriški Božiček pa itak nima veze s tem. Dela reklamo za Coca Colo
uf-1.gif

Božični večer je 24.12. zvečer. Ampak komunisti so leta 1991 prešaltali in na ta dan praznujejo Dedka mraza
stupid-1.gif

nekdo

Pripravnik
22. jan 2008
949
2
16
Citat:
Uporabnik pumaX pravi:
Ravno obratno... bil je Božiček, pa se mu je pridružil klovn Dedek Mraz
evil.gif
Ne, ne, v bivši domovini Jugoslaviji je bil samo Dedek Mraz, ki je kao prišel izpod Kavkaza. Stalinist pač... Ni čudno, da se mu je zgodilo to, kar se mu je zgodilo.

Rdeči klovn božiček pa je (čim je to bilo možno) v Slovenijo/Jugo prinesel najbolj zdravo pijačo na svetu (C.C.) , najbolj zdravo hrano na svetu (Mc drek) pa še kaj...

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Citat:
Uporabnik zomirp pravi:
Božični večer je 24.12. zvečer. Ampak komunisti so leta 1991 prešaltali in na ta dan praznujejo Dedka mraza
stupid-1.gif

To pa prvič slišim. Dedek mraz še vedno nosi med tednom od 25 do 31. 12.

zomirp

Fizikalc
20. maj 2008
2.993
0
36
Lj - Vič
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Citat:
Uporabnik zomirp pravi:
stupid-1.gif

To pa prvič slišim. Dedek mraz še vedno nosi med tednom od 25 do 31. 12.

Ja, tašča je žleht in hoče pokvarit ta praznik z dedkom mrazom
10.gif

tinekr

hot mamica
29. jul 2007
1.941
0
36
47
Mi jih že puna delamo iz fimo mase, tudi jelene itn.
img3218.jpg
[/img]

Edino pofotka se jih tak na hitro, to pa sn jaz.

Nazadnje urejeno: