Ja naredi točno to le v obratnem vrstnem redu. Najprej speni mleko, medtem zmelje kavo ter jo ovlaži, kao za boljšo aromo ter na koncu skuha kavo. Temu se reče kapučino. Drug postopek katerega največ uporabljam je pa najprej kuhanje kave ali celo dveh s pritiskom na gumb nato pa še z drugim pritiskom na gumb dodam mleko. Ta drugo zadeva traja cca 1,5minute/kavo. Za moj okus da v tisti kapučino preveč mleka, nisem pa še probaval oz našel načina kako bi dodal manj mleka, možno da se da kje nastavlat. Edina stvar katero je fajn da paziš je, da vedno ko nehaš kuhat kave z vodo splahneš tulec po katerem prihaja mleko v skodelico, tam notri vedno ostane kakšna kapljica mleka katera v nekem času postane neprijetnega vonja.
Z aparatom lahko tudi s pritiskom na gumb segrevaš vodo za čaj ali pa mleko.
Za mleko so pravila znana, če je na toplem bo skisalo. Sam prakticiram da dajem posodo za mleko vedno v hladilnik, razen če vem da bom mleko porabil še isti dan. V posodico za mleko gre sicer mleka za nekje do 8 kav.
Aparat sem kupil v electronic4you.si sicer avstrijska trgovina katera brez problema pošilja v Slo. Vidim da je cena trenutno 500€ + 12€ poštnine. Ko sem jaz iskal kavne aparate nisem nikjer našel kaj podobnega za tak denar. Ko so mi ga poslali sem se najprej malo ustrašil ker je bil ves umazan od mlete kave, kot da je bil testen ali kaj podobnega, nato pa sem zagledal listek v posodi za kavna zrna v kateri je bilo sporočilo od Philipsa na katerem je pisalo, da je vsak aparat pred posredovanjem na trg preizkušen.