Kateri Garmin?

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Se pelješ z avtom na štajerski konec pa je v lukovici nesreča pa te na garminu opozori in ti vožnjo preusmeri na drugo cesto. Če pa ni ceste pa po njivah ali poljih .

Dinotti

Fizikalc
27. sep 2010
1.226
0
36
Ljubljana
hehehe!
Eno vprašanje mam zate k vidm, da si profi v tej panogi!
Men je čist vseen kak garmin je, ker prejšn je biu čist osnovn (255w), in mi je dobro služil, edino me je zmotil to, da nemorm načrtovat poti.
Ubstvu sm šu v Prago in po Michhelin route, k sm gledu me je pelu skor vedno po ac, no k sm pa hotu z Garminom, me je pa kr nekam pelu! Nikakor, da me pelje po tej poti k Michelin. No potem sm slišal, za načrtovalnik poti, da si sam nastavljaš, točke, kjer naj te vodi.
No tu mi ni čisto jasno, kot sem gledal pod karakteristike, je najcenejši 2450 model, ki to podpira. Nekateri mi pa pravijo, da to ubistvu lahko narediš na vsakmu modelu. KAj je zdj tuki res in ali je mogoče to načrtovanje pri 2450 drugačno kot pri ostalih modelih?

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.457
820
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
Citat:
Uporabnik TUPLI pravi:
Se pelješ z avtom na štajerski konec pa je v lukovici nesreča pa te na garminu opozori in ti vožnjo preusmeri na drugo cesto. Če pa ni ceste pa po njivah ali poljih .

Če imaš zelo veliko srečo, te ažurno opozori ja...danes sem se vozil iz primorske v 20 km koloni zaradi nesreče pri LJ. TMC itak ni javil nič. Sem potem vse izvedel na valu 202 (ironija, da je ravno Val 202 TMC provider) in verjetno so javili že takoj po krešu, ko se je začela delat kolona, na TMC so pa pozabili..hehe, sem gledal prešvicane švabe pa avstrijce kako so klikali po navigacijah in ugotavljali čudež TMC-ja pri nas
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Na vsakem modelu ne moreš narediti Npr. model nuvi 2300 običen lahko narediš preurediš da imaš 2360. 1300 lahko narediš da imaš 1390T.

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Je pa razlika med GTM25 ki je premiom .Jaz imam na 765T GTM21 gor pa sem zadovoljen.Mi vedno pokaže saj do sedaj je.

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Bo dovolj ja . Samo ta nima načrtovanje poti v meniju ,ga ima 1490T.Ta je pa že dražji da se mu bolj splača 2360LT wide vzeti.

map

Guru
6. jul 2008
7.848
1.961
113
najrajš na babi
Se mi je čudn zdelo ja. Še 205 - ka podpira več, CN večji od 2g čist normalen laufa. Še neki me zanima. Edino kaj pogrešam na 205 je prikaz razvrstilnega pasu. Bi se dalo to kako sprogramirat, recimo drugi FW ali kej tazga.