sam sem se ogromno prevozil v Lanci Phedri, 2.2 jtd. avto ima definitivno neko zadevo podobno AdBlue, ker se točno spomnim, kako mi je sredi Rebrnic vrglo ven opozorilo, da je zmanjkalo te tekočine in je avto šel v safe mode. razen tega sam nisem imel nobenih problemov, pa sem ga ogromno prevozil (služben voz), vem pa, da sem ob prihodu ujel, da se je v obnovo motorja vložilo konkretno denarja (šobe, turbina, dpf, je pa takrat imel če se še prav spomnim, 280.000+ km) ... pa se je potem še delalo konkretne kilometre s tem avtom (vsakega maja se je delalo po cca. 8000-9000 km, pa sem po moje še malo rekel) ... avto z lahkoto 150, poraba pa mislim, da je redko šla čez 8 ... vsaj po BC-ju. dejstvo pa je, da je not z lahkoto sedelo 7 ljudi, če je bila še prtljaga, je bilo not 6 ljudi in se je dalo ... pa smo praktično vsak vikend delali konkretne etape, najdaljša zagotovo na severo-vzhodni del Anglije ...
zdaj, ko se spomnim nazaj, je bil to zagotovo en najbolj udobnih avtov, katerega sem vozil in tudi se ogromno prevozil v njem, na vseh možnih sedežih.