Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
V čem so ti "mehki" brisalci toliko boljši, da so trikrat dražji? Kot pišete, že tisti za 5 evrov niso slabi.
Pbutec: in komu naj dam potem 45 cm? Za zadaj mislim da je predlog. Mislim da sem jaz videl 530/450 ali nekaj takega.
Nisem bral cele teme. Že prvi odgovor @futuristic je bil pravi. Bosch Aerotwin. Sploh ne vem koliko let jih že imam gor. Kadar malo pojamrajo, očistim steklo in brisalce z Megliom ali podobnim razmaščevalcem in spet delajo popolno. Pred tem sem vsako leto kupoval navadne brisalce, vseh firm. Zelo priporočam.
sem jih kupil skoraj eno leto nazaj (začetke januarja) in so začeli pred kratkim malo ropotat in malo slabše brisat. celo leto sem bil zadovoljen, sedaj ob mrazu pa se že malo pozna, da niso novi. je pa res, da je avto pod milim nebom in ne v garaži. tudi to verjetno šteje. takrat sem dal 20€ zanje.
A se da slucajno kje kupit samo zelezne palice ki se jih da po dolzini metlice na vsako stran in potem komplet nasankas na roko brisalca? Torej za vsako metlico sta dve palici.
Ker pri starih brisalcih sem dobil take plasticne kanale v katere se metlice zasanka, samo zdej so za nove metlice preozki kanali. Nevem a se da tudi te plasticne šine dobit al je to samo pri novih zraven.
Pustite tele lidl in leclerc variante brisalcev, dobri brisalci so samo eni, DENSO! Dobite jih v tej trgovini, zraven 8 nastavkov in ce ti kaj ne gre ti pride mozakar na dom zmontirat, zastonj.
Guma na metlicah zdrzi vsaj dvakratnik vseh bosch, valeo in podobnih jajc, da tistih prvih iz lidla sploh ne omenjam.
Za mojega pride tadesen 16 eur in talev 18eur. Ne vem koliko so ostali, sem se pa zafrknil, ko sem kupil za polota svoje lepse polovice na uradnem servisu, pac majhen jajcek, ne more biti drago in je prisel komplet na koncu 55eur.
Nekdo je spraševal samo za gumice: zadaj za Porsche-om v Šiški (tistem pri tavelkemu Mercatorju), mislim da je Rosil firma, oz. brisalci.com. Sem jih kupil enkrat, ampak jih na tiste brisalce ki sem jih imel nisem znal/mogel dobro namontirat na nosilce, pa sem pol obupal. Eden je še bil, drugi pa poden (tisti ki je brisal je brisal ok) - samo sem potem oba v kompletu hitro zamenjal. Tako da težko rečem kakšna je vzdržljivost, kakovost je bila ok na tistem ki sem ga uspel dobro zihtat (zgleda da mam dve leve roke pa obe hrome).
a ima še kdo težavo, da zimska tekočina (OMV) full maže šipo?
brisalci so stari pol leta, originalni od avta, po zmrnjenem steklu niso nikol brisal, ko pa šipo operem, pa je katastrofa.
ta teden še počakam,ko neki sneg napovedujejo, pol bom pa letno not nalil.
Ta se je enkrat že oemnjal na alterju.
me mika da bi si privoščil tisto gumico za 12 evrov ( brez železa) pa poskušal bolj uspešno zamenjati gumo kot si jo ti.
Torej dobil in zmontiral denso, prvič je padal šele danes. In seveda nov brisalc riše črto ko gre navzgor, praktično po sredini šipe...
Boschevi so vsaj na začetku brisal brez črt
Jaz sem sprobaval aerotwin brisalve...bosch...jajca, praktično takoj puščali sledi, champion...načeloma ok a škripali za znoret v mrazu. Žal tudi ne dolgo zdržali.
Nato sem nabavil original..ni pisalo proizvajalca (zgolj 'made in belgium'). Ti so bili na avtu do prodaje...ne vem 4 leta sigurno, mogoče celo pet..
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.