Katere motorje vozimo

motofrik

Majstr
24. dec 2009
2.986
355
83
tam ko se terc po tori rola
Nekako ne gre fotografijo naložit... Bom še enkrat poskusil.
20091213110019_pic061.jpg

Nazadnje urejeno:

SnuffyZ32

Pripravnik
11. okt 2007
199
0
16
Obišči stran
Akh, se mi mal kolca po kasni izi furci skoz kako lepo dolinco.

Kupu novo lani jeseni, zamenjava za fz6. Od takrat sma naredila 12500km. Tokom leta sem pocasi spravu susp. setup v skupaj + z roadsmartkami je pa cist zasijala. Mislim... motoring perfection zame. Mogoce v prihodnosti pride kasn drug izpuh, ker sem s tem ze po tleh rajsal in je prenevarno, a obenem nebi rad unicval zvoka ker mi je perfekten. We'll see.

Aja, pa pletene zavorne cevi sem nabavu, nisem pa se montiral. Drugih sprememb nekak nimam v planu. No, malo me turna sipca se muci al ja al ne, crashpads bi blo fajn met, pa oklep GT verzije mi je vsec... Sam ne 600eur vsec
smile-1.gif

lp,
Sasa

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik vincent pravi:
Evo še moja pridobitev od prejšnjega tedna. Imel tri dni za dušo privezat (prevozil 600 km), zdaj sem pa na čakanju do spomladi.

to je 103PS varjanta?

to sem sprobal za par km prejšnji vikend, sem jo samo do kakih 120 pognal v 2. prestavi, mater, zdaj je pa res zadnji čas da izpit naredim
grin1.gif

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.269
1.904
113
Skrajni čas ja da nekaj narediš v tej smeri..ker bo hitro leto okrog, predno se ti bo zasvetila A kategorija v knjižici.

Ta motor ja..malenkost čez 100 konj...II. mislim da gre še nekaj čez 130
evil.gif

kocka430

Pripravnik
8. jun 2008
46
0
6
No da še jaz predstavim svojo yamaho.

Fz6 letnik 2007..pride še obroba platišča na zadnjem platišču ,led originalni smerokazi ,mogoče še mal bol zatemnjen vizir....pa mogoče kak izpuh kdaj..:D

Mato

Majstr
3. okt 2007
2.083
393
83
Položaj sedenja mi odgovarja. Tok zraka mi piha direktno v čelado, bo treba zvišat vizir. Tresenja pri pospeševanju iz malih obratov se moram še navadit, sem se razvadil na hornetki, kjer mašina res zelo lepo in mirno dela v celotnem območju vrtlajev.

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Fajn motorček. Lahko se greš turizem, lahko pa greš tudi malo bolj na ostro. Želim ti veliko srečno in užitkov polno prevoženih kilometrov.

HITMAN

gps navigator
31. avg 2007
1.697
0
36
@MATO:

Zelo dobra izbira, nimaš kaj.
Kot je nekdo že omenil pred menoj; lahko se greš turista, ko pa pri prehitevanju potrebuješ moč in hitrost te ne pusti na cedilu, ampak se na njo lahko zaneseš.

Pri tresenju se vidi razlika med dvo in štiri valjnim motorjem, ampak ko se boš navadil, sploh opazil več ne boš, sedaj ko si pa "frišen" na TDMki pa opaziš vse.
Kolk si pa dal za njo, pa kateri letnik je?

Mato .... obilo užitkov v vožnji, čim več varnih kilometrov. Saj veš kaj pravijo? Po pametni, pa po desni.

Mato

Majstr
3. okt 2007
2.083
393
83
Hvala za lepe želje.

Letnik je 2001, prepeljana iz tujine za preprodajo. Od kje, nimam pojma, ker nimam servisne knjige. Sem jo pa takoj zapeljal do mehanika, da zadevo pogleda in oceni stanje. Ocena je bila zelo pozitivna in zaenkrat vse dobro kaže, tudi za olje. Cena nekaj čez 2k€. (bolj proti 2,5k€
redface-1.gif
)

Sem pa pred tem pogledal nekaj drugih in sem se takoj samo obrnil. Pri tej sem pa že takoj, ko sem jo zagledal, vedel, da jo bom kupil.

Trenutno edina stvar, ki me moti, je premajhen vizir kljub temu, da je že povišan, zato se vozim brez.

gretzky

6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Kako pa izgleda vožnja brez vizirja?
sprasujem se.gif

Drugače pa je dober znak to, da ne žre olja (če sem te prav razumel). Te 850 kubične mašine so kar rade popile nekaj olja, vendar samo popravilo pri Juretu na Dolgem mostu stane cca 300 evropskih.

Mato

Majstr
3. okt 2007
2.083
393
83
Saj veliko motorjev nima vizirja, ali pa je samo za okras.
Do hitrosti 120 km ni nobenih problemov, za kaj več bi pa prav prišel
smile-1.gif

gretzky

6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Saj več kot 130 niti ne smeš voziti
evil.gif

Drugače pa moj motor nima niti maske, niti oklepov, niti vizirja, pa vseeno maksimalno uživam v vožnji. Raje vidim, da mi piga v celo telo, kot pa da s čelado lovim vrtince zraka.