prebral tole, https://www.thriftbooks.com/w/insid...ogno/27153119/#edition=58155094&idiq=42515974 , kot se za 27. januar tudi spodobi. Ne vem, če bo vsakogar povsem prepričal, gotovo pa dovolj za seme dvoma.
Dvomi o čem? Da Judov niso pobijali, temveč so jih vozili v letovišča?
Če že prej nisi nič bral, boš razdevičil novega Kindla tako kot sem ga jaz. Od nakupa, pred cca. 2 leti, sem prebral točno kakšnih 20 strani. Sem pa izredno rad nalagal knjige na Kindla in delal zbirke kaj vse bom bral.Ali ima kdo kak predlog za megauspešen blockbuster (triler, krimič...) iz zadnjih 5 let, da razdevičim novi Kindle? Nisem bral nič za zabavo zadnjih nekaj let, same strokovne zadeve če že. V bistvu odkar imam otroka ni bilo časa za knjigo.
Kakor kdo, ene zagrabi. Jaz sem pred Kindlom zelo malo. Ko sem kupil prvega (3. generacija) sem kar nekaj casa bral pred zatisjem. Nato sem kupil Paperwhite pa sem spet precej bral. Zdaj imam zopet fazo zatisjaČe že prej nisi nič bral, boš razdevičil novega Kindla tako kot sem ga jaz. Od nakupa, pred cca. 2 leti, sem prebral točno kakšnih 20 strani. Sem pa izredno rad nalagal knjige na Kindla in delal zbirke kaj vse bom bral.
Mislim, da sem še preden sem kupil Kindla, večkrat šel v knjižnico. Ko sem pa nabavil Kindla, sem izgleda postal nepismen.
mene pa je zgrabilo - Kobo H2O (zadnja leta, pred tem Sony PSR 600) - v 10 letih 360 knjig...
vrhunska naprava za večerno branje...