Katere AAA in AA baterije?

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.815
6.783
113
pri taščici
Wifi termometer je ocitno precej izbirčen s staro zalogo AAA baterij iz hoferja lidla leclerca(moram preverit kajo je c drugih aparatih, al jih je staros unicila al kaksno cudbo poljnenje (eneloop polnilec) ali pa so enostavno škart roba.
2ternometra mi za silo delata, za tretjega ne sestavim dveh baterij iz nekih 6 al 8 .
Ker imam s starimi enekoopkani AA dobre izkusnje bi probal z ikejinimi AAA.
Se vedno brez nekih pripomb?

jezek

Guru
24. jul 2008
3.474
1.474
113
Z aku (še vedno) nimam izkušenj ker jih ne uporabljam nikjer. Bi pa ponovno izpostavil Energizer lithium, že tretje leto sem samo na tem še. Renojevi kljuci drzijo vec kot pol leta, bimerjevi vec kot leto (pa dostikrat gonim šipe in šibedah), v gps trekerju v avtu pa tudi eno leto (ravno menjal te dni), ne glede na to kje sem jih nabavil po ebayu (embalaže se rahlo razlikujejo).

hojnikb

Majstr
23. avg 2020
1.033
266
83
Wifi termometer je ocitno precej izbirčen s staro zalogo AAA baterij iz hoferja lidla leclerca(moram preverit kajo je c drugih aparatih, al jih je staros unicila al kaksno cudbo poljnenje (eneloop polnilec) ali pa so enostavno škart roba.
2ternometra mi za silo delata, za tretjega ne sestavim dveh baterij iz nekih 6 al 8 .
Ker imam s starimi enekoopkani AA dobre izkusnje bi probal z ikejinimi AAA.
Se vedno brez nekih pripomb?
dokler so made in japan, so kul.

• Všeč mi je
Reactions: Hanzi

scorpion

Majstr
25. apr 2008
2.030
198
63
Se pravi moram pol urni sprehod cez ikejo naredit?
Ah, nabavim preko spleta?
Kako zgleda njihov klikni in prevzemi? Res mi ni do sprehajanja po njihovem labirintu.
Niso vsi artikli na voljo za "klikni in prevzemi". Drugače pa super deluje, naročiš preko spleta, plačaš preko spleta, ko je roba pripravljena dobiš mail. In greš samo tja iskat, na prevzemu poveš št. naročila in dobiš robo.