Katera VROČA ČOKOLADA ?

pumaX

Fizikalc
5. sep 2007
2.183
0
36
Maribor
Obišči stran
Pravkar pijem BenQuick-ovo vročo čokolado.
skatla%20100px.gif

Ni slaba...a sem pila v kakem kafiču tudi že boljšo.

Katera je všeč vam in kje jo kupujete?
roza.gif

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
probala od dr. Oetkerja, pa sem jo zažgala (delala po navodilih), pa še full redka je bila
uf-1.gif

najboljša mi je bila iz eurospina (imajo samo eno vrsto), naredila čisto po navodilih, vse skupaj počai grela in vrela in uspela mi je taka čokolada kot v lokalu (ne pregosta in ne preredka) si pa jo komot še sama prilagodiš s količino mleka, kot ti paše.

crashednburnt

Majstr
Osebje foruma
20. jul 2007
8.746
434
83
Goriška
www.avtopro.si
V Italiji kupujemo od Perugine ... daleč najboljša home-made, kar sem ji sprobal do sedaj ... je pa treba res dobro umešat prašek v mleko, drugače imaš zažgan lonec. Če narediš prav, imaš pa gosto in okusno vročo čokolado. Za jo namazat ...
evil.gif

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.523
1.109
113
Sem mislil ravno to temo odpret...
grin1.gif
Večje izbire pa v Sparu nimajo...

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.195
3.822
113
Citat:
Uporabnik skorpy pravi:
probala od dr. Oetkerja, pa sem jo zažgala (delala po navodilih), pa še full redka je bila
uf-1.gif

najboljša mi je bila iz eurospina (imajo samo eno vrsto), naredila čisto po navodilih, vse skupaj počai grela in vrela in uspela mi je taka čokolada kot v lokalu (ne pregosta in ne preredka) si pa jo komot še sama prilagodiš s količino mleka, kot ti paše.

Ni čokolada kriva če ti ne znaš kuhat
evil.gif

(joke, da ne bo pomote)

Sicer pa sem najboljšo pil v Srčku, pri tržnici in me prav zanima katera je?

xcape

Pripravnik
14. feb 2009
320
0
16
Tudi sam se bil v dilemi katero vročo čokolado in poizkusil vsemogoče, ki jih je bilo moč kupiti v trgovini. Potem pa sem se zmenil z enim od dobaviteljem, ki zalaga lokale in zdej mam takšno kot želim.

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Oetkerjeva se je tud men rahlo prismodila ko sem jo delala.. kupila sem pa dve vrečkici samo za probo da pač vidim če bo res gosta.. Nekje srednje, ne morem ravno rečt da je bla redka.. še zdaleč pa ni bila kot puding ali celo Nutella.

Torej,.. skorpy, bi te prosila če maš slučajno kakšno fotko od te vroče čokolade iz Eurospina da jo nalepiš? Al pa če mi poveš točno na kerem koncu je, med čem? Da ne bom letala kot kura brez glave..

pumaX

Fizikalc
5. sep 2007
2.183
0
36
Maribor
Obišči stran
Na, pa sem v kafiču, kjer mi je dobra vroča čokolada poprosila, če mi povejo, katero uporabljajo.

MONBANA je
cheer.gif

Sedaj pa grem v nabavo...so mi celo povedali kateri grosist jo prodaja. Pa da vidimo, če jo dobim!!

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.448
426
83
Citat:
Uporabnik xcape pravi:
Tudi sam se bil v dilemi katero vročo čokolado in poizkusil vsemogoče, ki jih je bilo moč kupiti v trgovini. Potem pa sem se zmenil z enim od dobaviteljem, ki zalaga lokale in zdej mam takšno kot želim.

bognedaj povedat kaj je to za ena zadeva in kje si jo dobil...

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
mislim, da bi znala bit ta, kot je omenila tincelj. Škatle nimam doma, vem pa da je modre barve in da je blizu čajev, kakava, pa takih stvari.

xcape

Pripravnik
14. feb 2009
320
0
16
Citat:
Uporabnik blazko pravi:
Citat:
Uporabnik xcape pravi:

bognedaj povedat kaj je to za ena zadeva in kje si jo dobil...

Premium top choco, rjave vrečkice.

tincelj

Pripravnik
1. okt 2008
430
0
16
obalca
@skorpy: ja, najbrž misliva isto. modra škatla, gor pa piše z rdečim in belim. meni se ni nikol zasmodila.

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
Meni pa je najboljša Lindtova vroča čokolada, ampak sem jo dobila samo v Italiji.