Katera toaletna voda oz. parfum za moške ?

qbm

Pripravnik
1. sep 2007
160
0
16
Za vse priložnosti je npr. Rive Gauche, Body Kouros, Code, Acqua di Gio, za podnevi Azzaro Chrome, Allure Sport, s kakšnim Creed silver mountain water/milessime imperial si pa zmagal, sam je mal dražji..

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Dior Homme intense (50ml = cca. 65 EUR)

Uff ta je res hud.

Poglej še Paco Rabanne 1 million in neko rdečo flaško. Se ne spomnim več imena, ker sem ga samo probal.
cool-1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik LeQuack pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
evil.gif

christian%20dior%20homme%20intense.jpg

Dior Homme intense (50ml = cca. 65 EUR)

EDIT: Potrjeno dober, slišal že od marsikatere (sodelavke, kolegice, punce, bivše...). Prvi parfum, ki sem ga kupil 2x zapored.

Striktno parfum za "ven". Da s tem prismrdiš zjutraj v pisarno, si narediš sramoto.

Katerga pa ti priporočaš pol za office romances ?

Malcom ti lahko svetuje parfum, ki pali na dijakinjah, ne zaposlenih.

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.049
3.564
113
41
Lj
Sej lahko tud tak parfum, ki deluje na dijakinjah
evil.gif

Zakaj bi mel samo malcolm veselje.

grajbos

Fizikalc
23. mar 2009
2.098
0
36
Kaj pa tale? Ogromno ga je, pa še poceni...

agnojnianana0184.jpg

Ne ne, zdaj pa resno... Meni osebno je najboljši od Escade Magnetism...

cfn_ESCADA_MAGNETISM_M.JPG

North_face

Fizikalc
31. mar 2008
1.500
0
36
www.alter.si
Citat:
Uporabnik eXHair pravi:

Poglej še Paco Rabanne 1 million ..

Imam doma
zmaga.gif
mal je močan vonj, ampak ... embalaža pa itak rulzz ... ampak, važno je "inside", ne "outside" ...

Escada Magnetism pa še dobim ...
aplauz.gif
diši u iber gut !!! Ta pa ni tok močan, dost nežen, ampak diši diskretno do fula ...
(še cena: 50 ml = 65 EUR, 30 ml = 50 EUR)

Nazadnje urejeno:

excalibur

Pripravnik
24. sep 2007
321
0
16
je ni
Citat:
Uporabnik pikapoka pravi:
Jst za tale čas priporočam tegale:

1010558.jpg

Čist je hud...možat, ampak vseeno svež.
cheer.gif

Tudi jaz priporočam tega...ga imam tudi sam in sem z njim zadovoljen, pa tudi moji pupi je ql
smile-1.gif

Shai

Fizikalc
25. maj 2009
1.205
0
36
Zdajle se spomnem telih, ki so mi fain: Paco Rabanne Black XS, Paco Rabanne 1 Million, Hugo Boss Element, D&G Pour Homme, Calvin Klein Crave, Givenchy Pi, Kenzo Power.

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.448
426
83
ksz

ločiti je treba med poletnimi (svežimi) in zimskimi (sladkimi) vonji.

Od zgoraj omenjenih poznam 1 Million in D&G Pour Homme ki sta mi super in jih imam tudi sam, ampak sta zimska.

Od poletnih sem lansko sezono fural Del Mar, ki je super. Začuda se s tem strinja tudi ogromno punc
smile-1.gif
Obstaja tudi novejša izvedba, ki pa mi ni bila všeč.

Pred par dnevi mi je spet pod roke prišla meni nora klasika: Givenchy Pi (oz. znak za "pi", ki ga ne najdem na tastaturi).
zmaga.gif

Drugače pa ne vem, kaj je letos "in". Priporočam obisk resne drogerije in pogovor / nasvet kakšne izkušene prodajalke, ki bi znala ocenit kaj paše človeku in kaj ne. Pozor samo na praznoglave blondinke, ki nimajo pojma od pojma in katerih edini job je očitno da izgledajo lepe - kar se mi je zgodilo pred pol leta v Limoniju
uf-1.gif

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale
Citat:
Uporabnik blazko pravi:
ksz

Pred par dnevi mi je spet pod roke prišla meni nora klasika: Givenchy Pi (oz. znak za "pi", ki ga ne najdem na tastaturi).
zmaga.gif

Samo Pi je meni izrazito topel vonj in mi paše bolj v hladne mesece. Je pa huuud
zmaga.gif

Drugač pa eden takih univerzalnih vonjev za moške (tisti tipičen vsestranski moški vonj) mi je pa Bvlgari Black.

Bvlgari%20Black.jpg